​Hei dere! Jeg vil bare si Sorry for at jeg ikke har blogget i det siste. Det har gått en måned og jeg har ikke posted noe. Det har vært en travel måned, med prøver og alt på ny skole. Fra og med etter høstferien skal jeg starte å blogge mer. Denne bloggen skal ikke være så lang, så jeg slutter her. Følg meg på Instagram: iamandab

Hade Diamonds💎

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hello! Så la oss starte bloggen...så denne uka har det ikke skjedd så mye rart eller exiting. Men i dag så var det første dag på ungdomsskolen! Jeg har en fantastisk lærer og en kjempe bra klasse, med bra klassemiljø. Vi gjore ikke noe spesielt i dag, men vi starter en ordentlig skoleuke imorgen. Det som er så bra er at vi ikke har noen lekser for denne uka!!!!! Så la oss snakke om valgfag og valgspråk...så valgfaget mitt er sal & scene, der er det skuespill og sang. og valgspråket mitt er Spanks, jeg valgte Spansk fordi jeg synes at det er veldig fint og jeg har faktisk prøvd meg å Spansk før, hjemme, så det virker litt lettere å lære enn Tysk og Fransk. Sorry at jeg ikke skrev noe blogg på Søndg, det e fordi jeg måtte ordne skoesekken min til i dag. Det har vært en fantastisk dag, og jeg håper at det blir så så fint som i dag, framover! Bye...

Likes

Comments

Hello🌺 Så nå er det slutten av sommerferien, og det jeg liker å gjør da er å gå på back to school shopping! Så hver gang det er skoleferie, reiser vi til Litauen. Så denne gangen reiste jeg med toget helt til Kaunas, kjøpesenteret der er seriøst det fineste kjøpesenteret jeg har sett i hele mitt liv, dere burde reise dit en gang, ITS WORTH IT! Så favoritt butikkene mine er H&M, Berskha, New Yorker, Mohito og Forever 18.

Så den første butikken er Berskha, der kjøpte jeg en lyse blå boyfriend bokse og en t-skjorte som er creme brulee aktiv i fargen med mange forskjellige "stickers" på.

neste butikk var Mohito, der kjøpte jeg en grå bluse uten skuldre, im in love with it!

på H&M kjøpte jeg en enkel hvit t-skjorte med svart skrift på...

og den siste butikken er Danija, der kjøpte jeg korte, svarte gummistøvler.

Da var vi ferdig med det...jeg har ikke gjort noe spesielt denne uka, bare hang med familien og grillet litt og prata litt. Da var vi ferdig med denne bloggen.

HUSK: your beauliful the way you are❤️

Likes

Comments