Header

För ett tag sen köpte jag dessa Oval Brushes. Hur söta är de inte?! Jag bestämde mig för att testa dessa borstar från Fyndiq först eftersom jag såg Youtubern Therese Lindgren testa borstar där ifrån. Jag har kollat på reviews från andra billiga borstar och de får nästan lika högt betyg som de dyra artist borstarna, och det skiljer typ 3000kr i pris

Oval Brushes är framtagna för att vara ett bra ergonomiskt alternativ för makeupartister då man får vila handleden mer. Dessutom är de packade med flera tusen borsthår för att få ett jämnt och felfritt resultat på snabbast sätt. Genom att ha så tight packade borsthår så är de också såååå mjuka att använda.

Jag har lite blandade åsikter om resultatet. Testade först att använda de två största borstarna som foundationborstar men tycker att de är för stora. De sprider bara ut produkten klumpigt eller absorberar för mycket av din foundation. Men de två lite mindre storlekarna är mitt favoritalternativ till att applicera foundation. Det går snabbt och blir ett otroligt jämt resultat. Lite ovant att använda den här formen av borste i början då man får kraften nerifrån istället för framifrån, men man vänjer sig snabbt.

De små borstarna är inte mina favoriter för ögonskugga eller sånt men de fungerar. De är inge vidare bra på att ge precision, men helt ok att blanda ut ljusare färger med. De smala långa borstarna ska vara bra för cream contouring men haft chansen att testa de då jag använder en cream stick för countouring.

Men allt som allt får de tre av fem stjärnor för att de är inte dåliga men inte jättebra heller. Man behöver verkligen inte alla tio storlekar utan de räcker med typ tre egentligen om man vill ha variation eller en för foundation. De är otroligt söta och bekväma att använda. Jag rekommenderar de till foundation men de andra är inget jag använder dagligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hur fina är inte de här läppstiften? De ser som tagna ut från skönheten och odjuret?!

Likes

Comments