okej så idag stressskriver jag detta inlägg då jag inte haft tid med de tidigare.. idag skulle jag skrivit 10 hissar och 10 dissar men jag kommer dela upp det och skriva dem 10 hissarna idag å dissarna imorgon.

idag var första skoldagen, jag har haft migrän hela dan å inte orkat mycket men jag stannade hela dagen, inte med mycket gjort men jag var med på allt utom tyska..

jag kommer inte direkt ha nån speciel kategori på mina hiss/diss utan jag kommer ba ta random grejer som jag använder och så..

HISS/saker jag gillar:
1. anastacisa beverly hills highlighter (denna highlightern är mitt liv asså den är så pigmenterad och de behövs inte mycket av produkten för att man ska få fint ”glow”)
2.min klocka från regal (klockan ser nästan exakt ut som daniel wellington klockorna, dåliga med dem är att dem inte är vattentäta)
3. the rocket, vattenfast maskara (denna maskaran ger extremt bra volym och bygger lätt upp på längden på fransarna)
4. gina tricots byxor, alex (jag har svårt att hitta byxor men dessa har bra midja och stretch :))
5. mandy, ridstövlar från hööks (jag ÄLSKAR mandy stövlarna från hööks, dem är billiga och dem har bra kvalite, dem är inte lika snygga som dyrare stövlar men dem är okej.. dessutom är dem inte svårskötta då man ba kan skölja av dem med tvål och vatten för att få rent dem)
6. starrider/starlight byxorna (jag gillar dessa då dem inte har kardborre längst ner vid benet utan elastiskt tyg. sen är de inte dragkedja på dem utan de är i princip tjocka leggings.)
7. schwartzkopf värmeskydd (detta värmeskyddet har fungerat väldigt ba för mig och den har hållt ganska länge.)
8. korta raggsockor (hemma älskar jag att gå omkring i raggsockor men kan tycka det blir lite jobbigt med långa sockor)
9. beauty blender (jag ger denna en extremt stor hiss, jag tycker den fungerar utmärkt för att få allt utblandat i ett jämnt lager, det jag inte gillar är att dem tar upp mycket av produkten)
10. racesafe väst (jag tycker racesafe västarna inte är lika styva som vissa andra västar, dem är även väldigt ba form enligt mig.)

Likes

Comments

Hej! Hoppas att alla har haft en bra dag :)
Idag ska jag somsagt skriva fem facts om mig.

Eftersom jag känner att detta blir ett väldigt kort inlägg kommer jag även berätta lite om min fritid..

5 FACTS OM MIG:

1. jag är extremt lat
2. jag älskar teen wolf
3. jag gillar inte mycket mat
4. jag är inte bra i sociala sammanhang
5. jag har några djur hemma

MIN FRITID:
På min fritid brukar jag inte vara med vänner så ofta, jag brukar va i stallet och kolla på film.
Jag är i stallet varje tisdag och torsdag, på tisdagar är jag stallvärd. Detta innebär att jag hjälper till i stallet och hjälper eleverna innan deras ridlektioner. På torsdagar rider jag, ridning har jag hållt på med i snart 11 år och jag är glad att jag började..

PGA stallet har jag även fått många nya vänner och dem betyder extremt mycket för mig!

nästa inlägg bör komma upp imorgon klockan 18 om inget hindrar

(bild på mig nedan)

Likes

Comments

Okej så jag hade alltså tänkt göra denhär grejen då jag lägger upp ett inlägg per dag under 30 dagar, teman på dem olika dagarna hittar ni på bilden nedan!

denna månaden har jag som mål att komma igång med skolan på ett bra fungerande sätt :)) sen vill jag verkligen lyckas få möblerat om i mitt rum då jag tröttnat lite på hur det ser ut nu :)

Likes

Comments