Suck . jag känner att ibland är de jobbigt o skriva. Så jag spelade in en video. klippte ihop och skulle spara sen lägga ut på Youtube och här där jag babblar om dagen. Men när den nästan ät klar stoppar programmet. orkar inte göra om nu. De kommer under söndagen.

nu ska jag stupa i säng. sovisarna har kickat in

godnatt
/ mandie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej
tror de blir ett ganska kort inlägg idag är sjukt trött. ni får ursäkta, har inte kommit in riktigt i detta än. Igår hade jag en dag där de var så mycket känslor att de blev tomt.

Jag skulle ju tillbaks till ortopeden idag blev lovad att tömma knät på vätska som jag känner att jag har. kan fortfarande inte gå, kan stödja lite gran och jag konnner ut ur huset och klarar en liten trapp iallafall. läkaren kändes stressad. utrtckte sig lite konstigt och var ofokuserad. han menar att de inte är något fel, men blir magnet röntgen om ett par veckor. Ska fråga på vc på måndag när jag ska till sjukgymnasten om de kan prova tömma knät igen där. de var ju ändå blod i förra gången. jaja nog om skit knät.

Efter detta hade jag ett stärkande samtal med mamma och hon tyckte jag skulle prova att åka och fixa riktigt bra skor. som underlättar min värk i kroppen. hittade ett par direkt. skulle fan kunna sova med dom. rosa fina.
de var jätte jobbigt på alla sätt att gå i affären, både fysiskt men även psykiskt. massor ångest. stressa. jag hatar att handla. hatar andra människor. alla intryck. de blir för mycket.

När vi ändå var ute o jag inte hade super ont tog vi vägen över rimforsa hem, till lilla farmor. vi skrattade o skojade o pratade om pappa. kändes skönt. åkte där ifrån med en varm kärleksfull känsla.

påväg därifrån ringde jag upp min svarta lilla ros. hon hade de jobbigt idag. Känner mig maktlös och hensk för jag varken kunde eller inte riktigt orkade göra något😞 vi kramades o så. känner mig helt off själv. de är svårt då jag vill samtidigt ge henne allt jag har. Men men jag älskar henne och de vet hon. ska pussa sönder henne i helgen. ( läser du detta så ska jag visa en låt text för dig ) ❤

kom hem smått förstörd i kroppen. svullen som fan och fryser. febern kom som ett brev på posten. men de va väntat. har ändå "slitit " idag.

Har lite små ångest men har tagit sovisar så ska snart runda av detta.

Igår var jag så spattig i kroppen av nedecinen och kunde inte somna fast jag var sjukt trött. hoppas de inte blir så ikväll.

Sen vi kom hem så har vi lagat mat o käkat samtidigt som vi kollade nybyggarna. vi ser om de 2 säsongerna. så jävla bra program vi sitter båda med gråten i halsen.

nu ligger vi i sängen för natten. hoppas bara pumpa lugnar ner sig. Han har damp verkligen.

nej men de blev visst skit långt. hoppas ni orkade läsa.
godnatt

kram mandie ❤

Likes

Comments

Hej!
Det här med att ta tag i bloggande har ju tagit en månad eller så. jag har tänkt och tänkt. Hur fan ska jag börja? nu har jag tänkt färdigt, jag bara börjar från och med nu.
så nu sitter jag vid datorn och väntar på min man som fixar något i köket. vi ska se färdigt hela Sverige bakar. har ont i mitt knä ( berättar hela knähistorien imorgon ) så jag förflyttar mig till sängen efter programmet. samtidigt känner jag mig lite skakad och rädd. skriver ner om de längre ner.

Så, nygift då. .. ja eller nu är det ju mest en månad sedan, men i alla fall. Men de känns väll bra. Fast jag är nog fan vettskrämd oxå. just nu känner jag inget direkt. Vi har iallafall fått våra bilder från bröllopet idag. är så nöjd. fotografen har gjort ett kanon jobb. verkligen. skickade länken med alla bilder till mamma. Hon tyckte de var jätte fina. hon ville till och med ha de som fysiskt foto. de gjorde mig jätte glad 😊.

skulle på möte imorgon egentligen med personligt ombud ( my heroes) bland annat. Men de mötet är inställt för jag har inte fått mitt utlåtande från läkaren på Psyk. vi var där för 2 veckor sen. de skulle komma vilken dag som helst. tanken var att vi skulle gå igenom de så vi kan skicka in till försäkringskassan. men de enda jag får från landstinget är massa tider på till ett rehab program jag inte kan medverka i nu. Allt känns jävligt rörigt och små kaos för allt tar sån tid. de är jävligt ångestfyllt. men jag har en bra läkare på Psyk som verkligen verkar vilja hjälpa mig. de är bara lite svårt att förså varandra ibland och att de tar sån tid. mina 2 personliga ombud är skit bra . den ena skulle kontakta både rehabprogramet om möte och Psyk o skynda på mitt utlåtande.
de löser sig som Dennis alltid säger men fuck jag blir hur jävla stressad som helst.

inte nog med allt sånt skit och att jag själv ska ha de tufft. har en annan människa som betyder så in åt helvete mycket för mig de skit. är så rädd att förlora. men jag hippas och tror att de någon dag vänder. ❤

nu ska jag krypa ner under täcket o mysa med djuren och mannen i mitt liv, som dessutom ska på typ arbets intervju imorgon. Hoppas verkligen. Det verkar ändå lovande. han behöver nog mitt stöd. han är så söt när han är nervös 😳😘❤

imorgon ska jag "öva " på att gå ner för trappan så jag klatar de på onsdag när jag verkligen måste till ortopeden

lite väl långt inlägg kanske meb well. that's me. jag är invecklad.

Sov gott
kram mandie ❤

Likes

Comments

Ska fixa lite mat snart sen får vi nog lite besök. seeeen ska jag redigera min presentations video o skriva mitt första ordentliga inlägg här.

Nu kör vi

Mandie ❤

Likes

Comments

ja,då har jag startat på nytt. Denna gång är alla välkomna.

nu är jag jävligt trött så godnatt. Under tisdagen kommer de en " presentations video "

/mandie ❤

Likes

Comments