VARDAG

Är inlagd på sjukhus natt så bloggningen kommer vara låg ett tag. Jag mår inte alls bra..
Hoppas på att börja må bättre snart. En vän och pappa var och hälsade på igår så det kändes bra, och så fick jag min dator hämtad till mig eftersom jag är mestadels sängliggande.


Tänkte bara uppdatera så ni vet hur det ligger till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Efter att haft en bra dag med en härlig vän kom ångesten när jag blev själv sent ikväll, och att maten ger ångest, jag vill inte äta men måste för att överleva.
Ett längre tag trodde jag allt hade blivit bra, men finns ett problem, och det är maten. Det syns inte utåt, men fortsätter det såhär kommer det snart synas. Jag är rädd för att höra att det är för uppmärksamheten när det faktiskt är så att maten ger mig grym ångest, vilket gör att jag kompenserar.

I långa loppet kommer detta snart synas, är rädd för reaktionerna. Vi får se vart detta leder.
Som ni förstår efter detta inlägg, mår jag inte bra. Jag har bestämt för att jag kommer skriva ibland känslor i bloggen utöver annat.

Hoppas ni har iallafall en bra kväll.

Likes

Comments

VARDAG

Erkänner att jag inte alls mår bra, har gått in i höstdepression som gör att jag mestadels av dagarna sitter och kollar på endera tv eller serie/film på datorn. I tisdags var jag till Bromarv nästintill hela dagen för att komma bort lite, det var välbehövligt, efter det for jag hem till pappa och stannade där en natt.
Igår kom jag hem och började städa för att hålla tankarna borta och hålla mig i gång så nu är köket och vardagsrummet städat och fint!

Idag har jag haft en vän på besök, det var trevligt och nu skall jag fortsätta titta på Unga föräldrar, mer än så händer det inte idag.


Likes

Comments

Likes

Comments

VARDAG

Är äntligen frisk så i tisdags bar det av till IKEA för att köpa ny byrå och lite tillbehör till smink, igår byggdes byrån, så nu är det ordning och reda på sminket och lägenheten börjar vara i sin ordning. Idag skulle jag på ärenden, men bankärendet sket sig, så måste göra det annan dag istället. Träffade vänner på vägen så blev att stå och prata en stund, alltid trevligt :) Var en sväng till affären och hittade läsk för 75 cent! (ca 7kronor)
Inget destumer speciellt har hänt, resten av kvällen blir det att ta det lugnt.


Likes

Comments

VARDAG

​Bloggade inget igår eftersom jag låg i princip hela dagen i sängen,  jag som längtade att komma igång med bloggandet och så skulle jag såklart bli sjuk.  Idag har jag äntligen kunnat äta efter tre dagar oäten, framsteg! Jag var idag till apoteket efter mediciner och efter det kom till pappa för att krya på mig här över helgen, tur att man har ett eget rum här.

Kikade bara in snabbt och ville säga att jag lever, hoppas ni har det bra.
Kram


Likes

Comments

VARDAG

Sjukstugan fortsätter, har mått illa nästintill hela dagen och ikväll började jag må jätteilla och min glutenfria gröt blev oäten efter en tugga.

Jag hoppas att det är bättre tills helgen, vill inte bli sjuk nu! Har planerat några inlägg men har varken kraft eller ork att fixa dem men skall göra det när jag har mera kraft, tips om en ögonbrynsprodukt och för att få längre fransar och berätta lite om dem.

Som ni nu förstår är jag sjuk, så har det inte hänt något intressant i min vardag idag, tog en snabb dusch i hopp om att bli piggare men snarare blev det tvärtom.

Det blir att krypa under täcket och försöka bli frisk, gonatt på er!


det enda som går ner just nu

Likes

Comments

VARDAG

Igår kväll kände jag mig inte helt frisk, känslan hade rätt, det slutade med att jag kastade upp. Idag känner jag mig väldigt seg och trött och har inte samma energi och kraft som när jag var frisk, men hoppas det var bara en gångs grej. Har inte tid att bli sjuk nu, eftersom jag skall eventuellt åka igen på en annan höstmarknad, ​endera på torsdag eller fredag med vänner, vilket jag gärna hade sett framemot.

Nu blir det att krypa under täcket och sitta bänkad framför serier och försöka bli frisk.

Likes

Comments

MAT

Glutenfria makaroner och glutenfria falafel med sås stod på agendan, så gott.
​Rekommenderar verkligen! falafel i ugnen i ca 15min och kokade makaroner till. Tillsätt kryddor och sås som ger maten mera smak.

Likes

Comments