Vilken helg!

Jag har varit på Bröllop i helgen på Södertuna slott, och vilket bröllop & helg. De började på Fredagen med grillning för dem som redan hade kommit för att sedan fortsätta med liveband nere i de gamla stallet. Somnade vid två tiden typ i mitt hotellrum. På Lördagen åt vi frukost på morgonen och sen vilade jag fram tills jag duschade på eftermiddagen och fixade mig i ordning innan vigseln skulle gå av stapeln. Sen efter vigseln var de brudskål, fotografering och sedan en lång middag innan alla flyttade in på slottet och dansade tills långt in på små timmarna.

De var ett slitet gäng på Söndag morgon som åt frukost och sen checkade ut. Åkte med Syrran och hennes man så vi var väl hemma runt två tiden på eftermiddagen. Kom hem och drog igång tvättmaskinen sen blev det inte så mycket mera gjort igår.

Idag har jag handlat, tvättat lite mera och sen på kvällningen givit Palle & Trulis kvällsmat. De går ute dygnet runt just nu och vädret är mer passande med 25 grader cirkus på dagarna. I Helgen var de äckligt varmt och jag hade lång klänning med långa ärmar på Lördagen .. Gissa vem som svettades delux ungefär ..

Efter hästarna hade fått sin mat så åkte vi och badade, Sami hade tagit med schampo så passade på att tvätta håret samtidigt. Annars nu ikväll har de inte blivit många knop gjorda, är fortfarande en aning sliten och ska strax lägga mig i sängen. Hästarna vill nog ha sin frukost i morgon bitti även om de går ute 😂


Gillar

Kommentarer