Torsdag

Godkväll.Igår blev jag in kallad lite akut på jobb, men de var bara mellan 07.45-12.45 så direkt efteråt åkte jag till stallet och fixade klart där till alla tre. Efter blev de en fika med Mysen och Lillasyster, eller ja Mysen sov middag medans vi fikade och pratade lite strunt en stund. Sen på kvällen åkte jag och min sambo och handlade julmat, de är vi som ska anordna årets julfirande för hans del av familjen. Och iför som jag ska iväg på Lördag så var vi tvunga att klara av de innan.

Annars idag har jag vart ledig, fixade stallet på förmiddagen och sen på eftermiddagen så tog jag,Lillasyster och Mysen en promenad i vinterkylan. Dags att inhandla ett par broddar kände jag idag, de är halt trots att vi inte fått någon snö så lurar isen på vägarna och är väldigt rädd för att ramla faktiskt då jag oftast har oturen att göra mig väldigt illa jämt pga av gamla skador.Men till något roligare, idag har jag skrivit på papperna för att bli delägare i On The Line. Så från och med nu så äger jag en halv travhäst då ;-) Jag som inte skulle ha någon ny häst, men den lilla hästen har nästlat sig in i mitt hjärta och där har han tänkt och stanna. Nu börjar den långa vägen tillbaka till travovalen och när han är klar där så får han bli ridhäst.
Men vi har tänkt ta med honom till en specialist på senskador som håller till nere i Mantorp får vi se vad de säger. Alltid bra med second opinion även om han redan är ultraljudad och skadan är konstaterad så kan de vara bra att titta på den med egna ögon också. Allt för lilla gubben ska bli så pass bra som möjligen i framtiden även om de kommer ta tid att läka ut den här skadan vill man ju göra allt.
Imorgon står städning på schemat här hemma, sen ska alla Majsan saker packas plus att hon ska klippas och flätas inför Lördagens start med. Så livet rullar på i full fart här hemma ibland hinner man knappt med i svängarna.

Gillar

Kommentarer