Torsdag - Så mycket funderingar

Godkväll.

Inte blivit så mycket skrivet här den här veckan men finns olika anledningar till de, dels behövde jag få vara ifred med mina egna tankar. Just nu går hjärnan på högvarv. Mycket handlar om framtiden och Stene .. De känns som vi kanske måste fundera på att gå skilda vägar trots att mitt hjärta värker, men bestämt mig för att ta en allvarlig funderar på de efter årsskiftet, just nu låter jag de vara.

De som mest får mig att fundera på de är att jag inte känner att jag kan lita på honom, han är lite för oberäknelig och i vissa situationer kan de bli farligt. De kanske vore bäst om han hamnade hos någon annan .. Men men som sagt de är mest funderingar som går omkring i mitt huvud.

Men en annan rolig grej kommer att hända inom en snar framtid och ni kommer få en ny kompis att följa här. Mer ingående om de när den nya kompis är på plats hemma i skogarna 😍 Hoppas ni ska tycka de blir lika spännande som jag! Vi får helt enkelt bygga ut, vi byggde för litet stall från början 😜


Nu ska jag strax ta en dusch och sen krypa ned i sängen med min bok, börjat låna böcker på bibblan igen för att slippa köpa så mycket böcker som man ändå bara läser en gång. Men just nu läser jag faktiskt om Millennium serien av Stig Larsson.

Jobbar mellan 07.45 - 14.30 i morgon på Fritids då de är stängningsdag i kommunen för alla skolor.

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Du ska helt klart följa ditt hjärta och din magkänsla. Det finns ingen skam eller fel i att sälja sin häst om det inte fungerar , du har ju verkligen försökt om inte annat. Det ska vara roligt att ha häst och det ska inte kännas jobbigt eller svårt ❤️ Jättespännande med ny kompis 😁
nouw.com/fia_jungdalen
mandastillnert
mandastillnert,
Ja jag vet inte just nu är jätte splittrad, känns inte ens roligt utan mest som ett problem då jag aldrig kan slappna av när han är i närheten. Vi får se vad han säger när vi ska på kurs, de kanske är för övermäktigt för mig jag vet inte. Suck.
nouw.com/mandastillnert
Emma
,
Jag förstår dig precis, och vi läsare har ju läst om hur du verkligen kämpat med denna häst ganska så länge nu trots allt. Känner du att det kanske inte är "meant to be" så följ den känslan, och det är inte något som är värt att riskera liv och lem för, det här med att ha häst! Kanske du kan lägga tiden och energin på en hästkompis där du får lite mer tillbaka själv, det skulle väl ändå ge en stor glädje?! Han är fin Stene, och du kan säkert finna ett bra hem åt honom där kemin kanske stämmer? Lycka till vilket du än väljer!
mandastillnert
mandastillnert,
Stene skulle behöva någon som 1 är villig att ta sig en an en häst som har problem. 2 efter snart 1 och halvt år borde han åtminstone känna sig trygg i sin miljö vilket han inte gör. 3 frågan är om jag orkar och kan reda ut de här? Samtidigt känns de som jag sviker honom om jag ger upp.
nouw.com/mandastillnert
Emma
,
Du sviker honom INTE om du "ger upp" - jag själv tycker orden ge upp har en negativ klang, "väljer en annan lösning" för Stene skulle jag säga. Så får du inte se det! Tänk istället att ni båda kanske kan ha/få det bättre än som det är nu? Och ibland när jag läst om dig och Stene så fastän jag inte känner dig så har jag nästan känt mig orolig och haft hjärtat i halsgropen och tänkt att detta låter helt enkelt farligt, för farligt för att det ska vara okej (min högst personliga åsikt)! Jag har själv jobbat med problemhästar och det hände både en och två ggr genom åren att jag rådde hästägare att välja en annan lösning än att ha hästen kvar, för alla inblandade! Usch ja, livet är inte lätt.
mandastillnert
mandastillnert,
Ja du fast min känslan är ju att jag sviker .. Ja funderar fram och tillbaka men vi får se först vad de säger på kursen men sen också hur de nya vännen i stallet klickar med mig. Hoppas de ska bli bra med en ny kompis!
nouw.com/mandastillnert