Tisdag

Hej på er.

Min dag började redan strax före sju då jag skulle på provtagning i Örebro. Hade tid kvart över åtta men dels ska man ju vara där en stund innan plus att de tar ändå 45 minuter cirka och åka dit. Först hittade inte sköterskan några blodkärl så kände mig som en nåldyna tills jag bad henne sticka i handen istället och vi lyckades få ur två halva rör i alla fall. Alltid samma problem, mina blodkärl rullar undan och speciellt när jag måste fasta innan.

Sen var de Zoom-möte med det nya arbetslaget, de har slagit ihop två av våra små arbetslag vi arbetat i innan till ett helt stort istället. Vi får väl se hur de kommer fungera under våren det får väl visa sig.

Sen skulle jag följa med till vaccinationsmottagningen då de komiska var att min sambo & lillasyster skulle vaccinera sig samtidigt så jag fick stå utanför med Mysen när hon sov i vagnen då man ska komma ensam. De båda skulle få sina första doser mot Covid-19.

Sen när jag kom hem drack jag en kopp kaffe och fortsatte kolla på dokumentären om Peter Rätz, hans "fall" intresserar mig. Både läst böcker och lyssnat på P3 Dokumentären där han medverkar. Har ni inte sätt dokumentären titta på den! Avsnitten är cirka 30 minuter långa och de har intervjuat honom också.

Nu måste jag läsa på om matematik då vi har Workshops imorgon, dels matematik och sen Dans. Så ska läsa dansdelen också och se vad som förväntas av oss imorgon. Livet är i full rullning med andra ord, dock skönt att vi slutar klockan 12,00 imorgon.

Gillar

Kommentarer