Tisdag

Godkväll.

Livet knallar och går och just nu är vädret omväxlande, ibland är de minusgrader och snöar och nu är de plusgrader. Stene har ju bara brodd fram så han glider runt lite som bambi på hal is typ så vi måste försöka få på han bakskorna med broddhål snart bara husse blir frisk!
Annars tar jag in honom en stund varje dag nu på eftermiddagarna själv i stallet för att få honom att förstå att de inte är så hemskt och att han inte behöver vara nervös över de. Han blev sådan när vi flyttade upp honom till skogshagen, egentligen skulle han behöva en hästkompis och ta ut sin energi på men de är ju svårt då han inte kan uppföra sig runt ston och just nu är de ju bara Majsan som går ensam och de fungerar inte tillsammans då han inte kan låta bli att rida på henne.

Slutar väl med att jag får investera i en liten ettrig shettis eller något åt honom eller en liten Get kanske? Haha kan se framför mig hur Stene får hjärtstillestånd när jag presenterar honom för en get.

Mockade och fixade stallet vid lunch, ledig och har bara en planerad jobbdag denna vecka en så länge och de är rätt skönt, behöver vila upp mig lite efter 4 slitiga veckor. Gillar och gå och pyssla i stallet, andas frisk luft och bara vara samtidigt som jag lyssnar på ljudböcker.

Ibland behöver man bara få vara ifred med sina egna tankar och känslor, och den här tiden på året gör mig alltid Stressad, tycker inte om de här med Julen till exempel de får mig alltid att bli stressad .. Har inte köpt en ända julklapp än så länge och ibland undrar jag inte om man bara ska skita i de men men ;-) De brukar lösa sig till slut ändå.

Gillar