Tisdag

Godkväll.

Ännu en dag är snart till ända och de är redan Onsdag imorgon och jag kommer behöva sitta och skriva större delen av dagen imorgon.Men min dag började efter en kopp kaffe uppe i stallet där jag gjorde klart alla stallsysslor åt Stene innan jag hämtade min lilla filur i hagen. Han är fortsatt ohalt så vi tog en promenad runt banvallen och han var pigg och glad.

Såg att de blivit en skorpa på såret iallafall, som tur är de ju kallt ute och då finns de nu inga flugor iallafall om man nu ska se något positivt med allt. Fresten ville han helst äta granar och blåbärsris idag, så sa be Pappa se om de finns någon gran vi kan slänga in i hagen åt honom.

Båda min Haflingers har vart tokig i granar, vet inte varför och fler Haflinger ägare vittnar om samma sak att de gärna äter gran. Det är väl något som är väldigt gott med andra ord 🎄

När Stene var tillbaka släppt i hagen så for jag hem och tog en dusch & åt lunch innan de var dags för jobb mellan 12-16 nere på Fritids. Efter jobbet så åkte vi till återvinningen och slängde lite saker bland annat en gammal bokhylla som stått i hallen som nästan rasat sönder, men nu är den väck! Man borde sortera bort mera saker en vad man gör egentligen och man är alltid duktig på att samla på sig massa skräp .. 

Annars eftermiddagen tog jag en skön promenad i snön, dock behövs nästan broddar på oss människor med tanke på hur halt de är ute nu med all packad snö, får ta och köpa ett par broddar helt enkelt ingen dyr investering och man slipper gå och spänna sig hela tiden. Nu ska jag se dagens avsnitt av Farmen på Cmore sen försöka sova några timmar, sover lite dåligt efter jag har vart sjuk och är otroligt lättväckt vilket stör min nattsömn något så otroligt just nu då de räcker att katten busar lite så är jag klarvaken på ett par sekunder .. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229