Tisdag - Pluggandet fortsätter

Godkväll.

Idag är det ju Tisdag och det betyder iallafall seminarium för min del, herregud denna delkurs ger mig spunk och vi har tenta inom den närmsta framtiden .. Förstår inte hur de ska gå men bara att bita ihop och läsa och åter läsa och hoppas på att något fastnar längs vägen.

Stene mannen hade vila idag så jag fixade bara med mockning och grejer innan jag åkte hem och vilade mig ett par timmar. Det är jobbigt att plugga långa timmar varje dag, sitta två timmar i bilen tur och retur till Örebro osv. Kommer behöva sitta större delen av dagen imorgon med, men Stene ska motioneras på ett eller annat vis också.

Känner mig för övrigt färdig med vinter och snö och vill ha vår, jag tappar alltid lite inspirationen denna tid på året, jag blir tröttare en vanligt och gillar inte att de blir mörkt tidigt men nu har de iallafall börjat vända så det är inte mörkt för ens vid 17 tiden. 

Annars känns de som att dygnet har för få timmar eller så är de pga av att vi har så pressat schema. Dessutom har mössen flyttat in i stallet igen efter de hade vart lugnt ett bra tag, vi måste ställa ut råttfällor .. 

Gillar

Kommentarer