Godkväll.

Jobbade några timmar på eftermiddagen på Fritids, de är ju lite så att vid varje terminstart är de ju ett exantal nya namn och lära sig, haha de kan ju uppstå lite förvirring. Men de mesta löste ju sig iallafall, och man lär sig snabbt speciellt om de har äldre syskon.

Imorgon jobbar jag ett pass 08-13 fast på en skola inne i stan så ska bara se klart Svenska Hollywoodfruar och sen sova. Idag har de verkligen varit höstrusk ute, hade tänkt ta en promenad med Stene efter jobbet men vart väldigt osugen när de regnade rejält och var kallt, burr! Majsan talade också om att de är dags för täcke nu när de är sådant här väder ute 😁 Tog fram hennes tunna regntäcke, ska impregnera de med mitt vax som jag fick med när jag handlade täcken secondhand, de ska strykas ut och sen ska man ta ett strykjärn och smälta in de i täcket. De är bara vax och något mer kommer inte ihåg på rak arm men de ska tydligen fungera väldigt bra.

Imorgon ska jag nog ta och lastträna en stund med Stene med men vi får se vad de är för väder först vill inte stå med honom i piss regn och hålla på då gör vi något annat.

Och dagens bästa hen som var här och kollade på vår nuvarande lägenhet igår valde att tacka ja! Så en stor sten lossnade från mina axlar idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229