Tisdag - En bra present

Godkväll.

Blev akut inkallad på jobb på en skola på förmiddagen sen efter de hade jag planerat jobb på eftermiddagen. Så de blev jobb från 08.00-16.30 idag, likadant imorgon och sen Torsdag & Fredag jobbar jag lite kortare pass. Så inget stall på två dagar nu då jag jobbar i stan. Men imorgon efter jobbet ska jag ta mig en tur förbi gymmet, misstänker att de kommer vara väldigt mycket folk som alltid i Januari, sen framåt Mars så där så börjar de tunna ur igen då folk ledsnar helt enkelt.

Så min vecka blev helt plötsligt fullproppad så att säga men bara bita ihop pengarna behövs ju så att säga och nästa vecka är jag ju borta Måndag - Onsdag så får passa på att umgås med hästarna så mycket som möjligen nu i helgen.

Annars fick jag en väldigt fin present av min sambo igår, jag hade önskat mig en träningsklocka och igår kom han hem med en Fitbit Versa 2 som jag hade önskat mig. Blev så glad, nu ser jag exakt min puls, sömn, rörelse över dagen och sen kan man registrera all typ av träning plus maten man stoppar i sig direkt i appen på telefonen. Så den är verkligen komplett, blir ännu mera motiverande att träna då helt klart.
Men nu ska jag packa träningsväskan inför imorgon sen ta en dusch och krypa ned i min säng.

Gillar