Godkväll.

Haft två lediga dagar, igår var vi iväg och veckohandlade. Vi skulle snabbt handla var tanken slutade med att vi var runt på tre olika affärer i stan. Blir skönt när vi bara har 5 minuters bilväg till stan istället för 15 minuter. Igår regnade de större delen av dagen och Stene var ledig och strosade runt i sin hage nöjd med att få lunch serverad medans matte mockade.

Annars så håller vi på och packar ned vårat hem och vi har kommit en bra bit på vägen, de står just nu kartonger överallt, vi skulle behöva flytta lite kartonger då vi ska spackla och måla i vår nuvarande lägenhet efter att vår kära röd håriga katt för något år sedan fick för sig att vässa klorna på väggen.

Idag var de iallafall bättre väder runt lunch, Stene började gnägga direkt sa Pappa när han hörde min bil haha, han lär sig den lille Tapiren. Han fick äta lunch i lugn och ro medans jag mockade ur alla boxar och grejade lite inne i stallet.

Sen hämtade jag in Tapiren, borstade av honom lite granna innan vi knallade rakt ut i skogen bakom stallet. Stene har aldrig varit där så för honom var de ju väldigt spännande och få se något nytt plus att han gillar att gå i skogen då AK gick mycket med honom i skogen när han var liten.

Sen började vi klättra rakt upp, runt stallet finns de mest berg faktiskt så de är bra träning för hästarna helt klart att få knalla uppåt och nedåt. Stene han gick och sniffade i marken med sin långa tapir mule och matte slog två flugor i en smäll, motion av Stene och samtidigt plockade jag svamp. Finns hur mycket svamp som helst bara man orkar leta en stund och när man väl hittar dem så är de oftast stora områden som är fulla.

Stene han tyckte de väl var sådär att plocka svamp först men sen insåg han ju att vi skulle stå stilla och då passade han på att leta efter lite gräs och annat ätbart. Fick dock stoppa honom från att äta svamp! Haha knas häst ..

När vi kom tillbaka släppte jag honom nere i gräshagen innan jag fixade klart med hans mat inför kvällen och vatten. När jag kom hem så har jag lagat mat, rensat en hel del svamp har en del kvar att rensa imorgon med. Sen så tog jag hem alla handdukar vi har i stallet och slängde dem i tvättmaskinen på 90 grader,så de verkligen ska bli rena.

Imorgon är de jobb mellan 09.30-14.00 för min del innan jag ska till Stene såklart men sen hem och fortsätta packa ned grejer, skulle behöva rensa i min klädgarderob .. Snark inte de roligaste som finns!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229