Söndag

God eftermiddag.

Pluggar mest nu för tiden då vi har två examinationer på gång så har haft/har en hel del att göra med de. Men imorse var jag i stallet och släppte ut alla hästar, mockade och fixade vatten ute då det hade frusit inatt när de var minusgrader. Solen skiner för fullt nu, så lite tråkigt att sitta inne med nästan i böckerna.

Men var till min Storasyster med resten av familjen med andra ord Pappa, Susanne, Jennie, Henri och My, där bjöds de på våfflor. De var skönt när vi kunde sitta ute på deras inglasade veranda,könns som våren faktiskt börjat smyga sig på trots att de är kallt på nätterna ännu. Alla hästar har bara tunna täcken ute nu på dagarna, OTL och Majsan har sina 50 grams täcken och Jullan har fortfarande sitt 100 grams då hon inte har något annat förutom sitt vintertäcke på 300 gram.

OTL har ju kunnat ärva Stenes gamla garderob vilket är skönt, då han har max 140 i täcken oftast 135.

En annan mindre rolig grej som hände idag var att mitt ena framhjul på bilen i princip släppte på vägen in till stan, som tur var åkte jag inte så fort och upptäckte de när jag kom fram så bara ringa Sami som ringde sin Pappa som fick rycka ut. De visade sig att bultarna hade rostat av och därför släppt en efter en, som tur var satt en kvar iallafall men de var allt. Så nu är bilen lämnad till Svärfar så ska han fixa den åt mig. Så de kunde ha gått värre en vad de gjorde, usch!

Gillar

Kommentarer