Söndag

Godkväll.

Idag har jag haft stora bekymmer med mina ögon som rinner, de är troligtvis pollenallergi så måste gå in på Apoteket imorgon och köpa allergimedicin. De gjorde så ont i ögonen på förmiddagen att jag knappt kunde ha dem öppna när vi åkte in till Örebro. Min sambo tyckte vi behövde umgås lite efter ha knappt sätt varandra sedan i Torsdags 😉

Så vi tog en förmiddag i Örebro, och jag köpte med mig två tunna fleecetröjor från XXL, ska ha dem i stallet. De kostade 99 kronor för två stycken så de var överkomligt pris enligt mig. Sen köpte jag nya trådlösa hörlurar från Netonnet, måste ha hörlurar så jag kan lyssna på mina ljudböcker dels när jag kör bil men även när jag är i stallet.

Sen när vi kom hem tog jag en kopp kaffe innan jag åkte till stallet och fixade dagens sysslor där. Men passade även på att städa upp i hela stallet, putsa läder och hänga undan lite av Majsans grejer som hon faktiskt inte kommer använda något mer om hon blir dräktig. Hoppas de snart ska bli varmt så vi kan tvätta alla täcken med, brukar spola av dem med vattenslangen och såpa. Sen ska de hängas undan till nästa höst igen, men de behöver vara varmt ute så de kan hänga ute på tork. 

Drömmen vore ju en riktig stalltvättmaskin, så man bara kan kasta in alla skitiga saker och dra igång. Men det är ett senare projekt helt enkelt, dessutom behöver vi nog spola ur stallet i sommmar och sen måla om allt de vita. 

Gillar