Söndag

Godkväll.

Livet rullar på i vanlig ordning, åkte till stallet imorse och släppte ut hästarna och pysslade lite. Slapp mockningen idag då Pappa tog den ;-) Själv fixade jag kraftfoder och annat istället. De var verkligen gråkallt på förmiddagen, så vi gav upp vid tio och gick och tog en kopp kaffe istället medans vi diskuterade vilka skor som Jullan ska tävla på, men hakarna åker av nu och hon sommarskos istället.

Det mesta är packat, tävlingselen är ihop plockad igen, hon tävlar ju med sitt vanliga huvudlag så det har jag inte packat ned ännu.Måste leta upp manrosetterna med men de ligger nog i min ryktväska misstänker jag, vi skulle behöva städa och sortera ute i boden någon dag.

Dygnet har för få timmar och just nu har jag super mycket i skolan att göra, nu blev ju våran närträff inställd i Karlstad men de ska försöka lösa de så vi kan köra den digitalt istället. Alla är rädda för att få de nya viruset och världen är i kaos ungefär. Folk hamstar toapapper(?) av alla jäkla grejer som finns .. De finns knappt att köpa toalettpapper här i vår lilla stad.

Tycker ingenting är logiskt just nu även om jag förstår att Corona är allvarligt så är det inte så allvarligt för dem som inte tillhör riskgruppen.

Men jag lever som vanligt, dock undvikit gymmet och promenerat utomhus istället, vilket också kan vara skönt.

OTL är iallafall jätte pigg och står på bakbenen och piper efter han har rullat sig varje morgon.Hans ben ser iallafall bra ut på utsidan men de börjar bli dags att lysa de för att ser hur de ser ut på insidan också.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229