Snö bus & Tappsko

​Kostaterat idag att de har inte vart så dumt att vila Loppan i fyra dagar, ingen hosta alls idag (!) inte en tendens. Blev så glad,hon har till och från hostat sista månaden pga av att vi fick hem dammigt hö, de räcker med att hon äter en sån liten bal så är karusellen igång igen. Självklart bytte vi ut hö:et när vi upptäckte att de dammade men som sagt. 

Nu iallafall travade hon på bra och tog i ordentligt i snön, dock lyckades hon dra av sig en baksko men hittade den när jag gick ett varv i hagen efteråt. Så nu får hon ofriviliig vila tills skon är tillbaka igen, dock snöar de här igen så hoppas de blir minus grader så de fryser fast så vi slipper isen som lurar under nu när de är plusgrader. Men de ser ut som de kan bli mer snö under dagarna som kommer och minus igen så då kommer de förhoppningsvis bli fina vägar för träning av häst igen. 

Nu går tvättmaskinen för fullt, travet är på i bakgrunden på tv:n medans jag lyssnar på ljudbok på mobilen & ska sätta mig med en kopp kaffe och börja plugga på inför morgondagen. Så resten av Söndagen kommer jag spendera här hemma med andra ord, stallet blir på förmiddagen imorgon iför som vi har föreläsning mellan 13,15-16 imorgon så kommer inte vara hemma före fem imorgon. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229