Godkväll.

Redan Torsdag och den är också snart över de blir ett sent litet inlägg här. Vi har haft fullt upp idag, dels rensar vi och packar ned sådant som vi inte behöver innan vi flyttar, de kommer två stycken olika personer nästa vecka och ska titta på vår nuvarande lägenhet och då vill vi inte ha massa grejer uppe. 

När jag var i stallet tidigt på eftermiddagen så bröt världens oväder ut, dels började de blåsa rejält sedan blev de helt kolsvart på himlen och sen kom åskan och regnet. Så snabbade mig att mocka klart sen fick faktiskt hästarna komma in medans skit vädret drog förbi. Alla fick nytt spån idag så de sover nog gött nu ikväll.

Pga av vädret så blev de ju ingen träning med Stene idag, han var ganska upprörd över att de small så, han är ju ljudkänslig men Majsan var nog snäppet värre för dagen. 

Sen var vi in till stan en sväng på kvällen för att köpa kattmat på Granngården och sen var vi in på Jysk. Där blev de två nya soffkuddar plus en matchande pläd och så köpte vi en till extra kudde till sängen av samma märke som vi har. De är ju så att våra kära katter kommit på att kuddarna är jätte sköna och därför slutar de oftast med att jag inte har någon kudde på kvällen när jag ska sova 😉

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen krypa ned i min säng och testa nya kudden! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229