Onsdag

Dagarna bara springer förbi och den här veckan har jag passat lite extra på hästarna. Trulen har dragit av sig en baksko så jag vet vad husse måste göra 🙄 Tror de är en protest över att han fick gå ute i flera dygn på raken ... Men igår fick de sova inne och Trulen fick på sig sina BOT Paddar bak innan jag nattade honom.

De hade gjort susen på bakbenen inatt, och Herr Trul mule hade spån ända upp i öronen så han hade nog sovit gott. Palle där i mot hade laddat sina batterier en aning för mycket och är väldigt stökig för tillfället. Hans storlek är ju mindre rolig när han blir sådan då han är stark som en oxe.

På dagen så har jag bokat tid till Kajsan som ska få sin andra vaccinationsspruta, ska till Distriktet med henne vid 08.30. Tur de bara är knappt fem minuter med bil dit och får väl hoppas Morrhoppan tänker sköta sig 😂👌 Hon har fått en ny ide om någon är på toaletten och stänger dörren så hoppar hon jämfota upp och ned längs dörren tills man öppnar då slutar hon.

Annars kom Trulens tömring till selen idag ska se om jag lyckas byta den själv annars får husse försöka. Sen är selen fit for fight igen och bara Trulen får tillbaka sin sko så ska han få börja träna så smått igen efter 3 veckor cirkus av vila. Benet är ju lite kalt men de växer väl ut så småningom får vi hoppas.

Ska pilla i mig lite mat nu sen ska jag iväg och kvällsfodra & mocka ur boxarna, orkade inte göra de i morse.

Gillar