Godkväll.

Idag stod jobb några timmar på mitt schema innan jag trött åkte mot stallet, kände mig mest ur lakad typ för första gången på väldigt länge men de är ju också väldigt mycket som pågår just nu i våra liv med flytt och annat. 

​Men kvicknade iallafall till liv lite granna medans jag gick och pysslade i stallet, passade på att lyssna på min ljudbok de gör jag oftast när jag mockar, packar hö och liknande. De är väldigt rogivande och speciellt efter en stressig dag med jobb är de skönt att varva ned lite. 

Sen ställde jag ut ett gäng höpåsar till Stene pojken, klippte lite sly bäst och passa på innan alla löv trillar av för de har redan börjat byta färg på sina ställen. Sen åkte jag faktiskt hem, drack kaffe och sen vilade jag en stund innan jag ryckte upp mig och åkte in till stan och Granngården. Köpte en spånbal till Stene som jag sen levererade direkt till stallet för att slippa ha den i bilen. Han har just nu i botten packat spånpellets och sen la jag nu in en halv kutterspånsbal över. På de sättet ställer han inte till så och kommer inte heller ned på betongolvet när han bökar runt på nätterna när han är rastlös. Dessutom är han både stor och lite tyngre vilket gör att han behöver ha en stabil bädd och han är van vid att sova på halm förr. 

Annars så har jag rensat den sista svampen från igår, ska lägga över den i fryspåsar och stoppa in i frysen bara de kokat klart. Sen blir de nog tidigt i säng idag för min del imorgon behöver Stene mannen lite motion får se vad vädret säger, är de inget regn är de möjligt att vi går ned till ridbanan annars kanske vi tar en till tripp upp på berget och letar mera svamp de får vi se imorgon. 

Till helgen behöver han lastträna lite, nu när han fått en mindre paus från de så ska vi se om de fastnat något eller om vi måste börja om från början igen. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229