Onsdag 25 Mars

Hej på er.

Låter nästan som taket ska blåsa av idag, de blåser rejält utanför. Själv är jag stationerad framför datorn då vi ska ha examination via Zoom idag.

Mår redan dåligt över de och skakar i hela kroppen, hatar sådant här trots att jag faktiskt slipper vara på plats i ett klassrum och faktiskt sitter i mitt kök hemma i min lilla by.

Men men är bland de sista så hinner ju se hur de andra lagt upp sitt, jag misstänker att jag tolkat uppgiften fel trots att jag läst den hundra gånger om och försökt få svar från läraren utan att egentligen få något svar .. Suck.

Det är mellan 14-16 för vår grupp så bara bita ihop och försöka göra de bästa av allt. Samtidigt är de ganska skönt att sitta inomhus idag när de är sådant skit väder.

Igår fyllde jag 29 år, beställde ett par nya löparskor till mig själv, av min sambo fick jag en mumin termos/vattenflaska jag ville ha, och systeryster den lilla hade bakat en tårta. Min mamma ringde jag upp med videosamtal på kväll, saknar henne och visst kändes de inte helt okej att hon inte kunde vara här pga av detta skit virus. De bor ju i Stockholmsområdet och de får inte lämna Stockholm just nu pga av den höga smittspridningen som pågår.

Annars var jag en snabbsväng i stallet och mockade och fixade lite med hjälp av min sambo. Just nu är jag väldigt trött på vad allt hästar heter och känner att jag lika bra kan ge tusan i de. Saknar att ha en egen häst som bara är min och ingen annans. Just ju så sköter jag mockning osv åt någon annan vilket jag inte känner är speciellt värdefullt. Haft egen häst sedan jag var 12 år och nu helt plötsligt är jag utan första gången på många år de känns konstigt.

Inte ens glad över att Majsan ska på betäckning trots att hon är "min" prinsessa. Är mest bara ledsen hela tiden sedan Stene åkte även om jag inte saknar Stene specifikt utan känslan av hästarna. Nej nu ska jag sluta gnälla och försöka koncentrera mig.

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Grattis i efterskott fina du 🎂🎉 hoppas presentationen gick bra idag
nouw.com/fia_jungdalen
mandastillnert
mandastillnert,
Tack ❤ Jodå hoppas de trots att jag skakade som ett asplöv 🤣
nouw.com/mandastillnert