Nämen titta vem som är hemma till slut ..

Herregud vilken dag de vart, först somnade jag inte för ens efter klockan 4 imorse, så var ju lagom pigg när jag blev väckt av min sambo. Men gick iallafall upp och satte igång tvättmaskinen och diskmaskin innan jag gjorde lite annat.

Åkte till stallet vid halv två och plockade i ordning lite grejer innan vi kopplade på transporten och åkte till Örebro för att hämta hem Stene. Och den gode Tapiren visade idag sin envisa sida då de tog en dryg timme att få på honom på transporten.

Så de slutade med dubbla linor och ett longerspö så vi kunde peta på rumpan på honom utan att vara i närheten av bakbenen då han kan vara lite sådär när de kommer saker bakom honom. Men vi hade till slut inget val en att ta till linor då han hade bestämt sig för att åka ingenstans idag.

Okej köper om han var rädd men nu var de ren envishet att han skulle inte gå på, vi gav honom en låååång stund att bara kika på transporten och fundera men efter en halvtimme så var de dags att ta till lite andra metoder. Men efter en timme ungefär gav han upp och klev snällt på och började äta hö.

Så då vet ni vad vi kommer få ägna oss åt här hemma, kan inte ha en häst som tar timmar att lasta så nu blir de lastträning ett par gånger i veckan minst.

Men hem kom han och glad blev han när vi släppte ut honom till tjejerna, de härja en stund sen lugnade de ned sig och började äta höet som Pappa la ut, Stene var som vanligt hungrig 😁 Men ni ska inte tro att de gick att muta honom med kraftfoder när vi skulle lasta glöm de 😂

Men nu är han som sagt hemma igen vilket är skönt, så nu börjar arbete för oss och jag hoppas de ska bli bra, han ska dessutom få en dusch i veckan, han är så dammig!


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Snygg är han iaf 😍nouw.com/fia_jungdalen
mandastillnert
mandastillnert,
Haha ja de är han och han är medveten om de 😉 Konstigt nog gillar alla Ston Stene, vet inte varför men han blir alltid accepterad direkt av ston medans vallackar inte går alls 😉
nouw.com/mandastillnert
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229