Måndag

Godkväll.

Förra veckan var kaos hela veckan, så igår när jag kom hem efter ha fixat stallet så slängde jag mig på soffan och orkade inte göra någonting resten av dagen. Dels kvalade Jullan förra veckan och blev godkänd, så nu får de fila vidare mot debutstart, Stene vilade hela förra veckan och Majsan är igång och tränar igen men hon har bekymmer med travet.

Vi får se om vi får rätsida på de eller hur de blir i vilket fall som helst ska hon betäckas till våren iallafall. Stene har äntligen börjat varva ned lite även om han har överskottsenergi delux just nu efter en hel veckas vila.

Men han har ju vart lite så där att han inte velat gå in i stallet sedan han bytte hage om han inte ska in för natten så idag tog jag in honom, stod bara där en stund och sedan gick vi ut igen. Eller ja klippte honom i nacken när han ändå stod där.

Pappa hade redan mockat så de var fixat, fixade bara med hans mat och Majsans mat. Vi är nog alla fortfarande lite slitna efter Mammas 50 års fest i helgen som gick av stapeln på Sundbyholms slott. De var liveartister, dans, god mat och en sen natt. Men ganska gött att vakna upp på och ha en stor fin hotell frukost framför sig innan vi åkte hem.

Borta bra men hemma bäst, denna vecka jobbar jag för fullt och där i mellan ska man hinna sköta Stene, äta och sova ungefär. Så roligt är mitt liv just nu 😜 Sen är de ju lite så att de är mörkt när man åker hemifrån och de är mörkt när man kommer hem, de är ju denna roliga årstid.

Gillar