Måndag

Måndag och vädret är mer eller mindre inte så trevligt. Dels är de bara typ 14 grader ute och sen små duggar de burr. Känns som nästan som höstväder faktiskt. Egentligen skulle jag köra Trulen idag men dels är vädret sådär och sen var han lite smått upprörd över att husse höll på att riva gamla farstun.

Så istället ägnade jag en timme åt att mocka Palles hage, slänger ihop de på stora högar sen kör vi in med traktorn och skopan och tar bort de. Enklare så en att man ska springa med skottkärran hundra gånger fram och tillbaka.

När jag hade mockat hage så tog jag tag i stallet, grabbarna har fått sova inne nu när vädret är så tråkigt. Så de måste mockas och bytas vatten i boxarna. Palle fick också lite nytt spån så han kommer nog vara glad ikväll när han kommer in. Han blir helt knäpp när de är nytt spån och bara kasta sig ned och rullar 🙈

När stallet var klart så åkte vi och veckohandlade, passade också på att tanka bilen också då jag ska iväg till Örebro och ta blodprov på Torsdag.

Den här veckan kommer gå till planering och packning inför att vi ska åka till Gotland vid tretiden på Måndag morgon. Då är vi framme runt 08.00 i Visby och kan handla och sådant innan vi installerar oss i lägenheten.

Men nu tänkte jag ta en liten lugn stund med min bok jag läser just nu som ingår i en kriminalserie. Spännande är den och den här boken heter Prio ett och är nummer tredje i raden. Passande väder att ligga på soffan en stund med Morrhoppan och läsa under en filt.

Gillar

Kommentarer