Måndag - Ny vecka nya tag

Mitt i natten, har vänt på dygnet sista veckan totalt och har svårt att få något gjort på dagarna när de är så varmt helt enkelt mår väl dåligt i värmen och gillar tex inte att bada.

Men ny vecka nya tag, beställt handböcker, håller på och skriver lite saker som ska skickas in till Universitetet innan höstterminen drar igång igen. Försöker planera och strukturera upp mitt liv sakta men säkert.

Bett Pappa vända på dygnet för Loppan med iallafall så länge de ligger mellan 30-35 grader varmt på dagarna, hon blir sliten i värmen bättre hon går ute nattetid istället och sover inne på dagtid.

Fresten har vi bokat in några dagar i Augusti i på Gotland och Visby. Vi ska äta gott, åka runt Ön och ett besök nere i Katthammarsvik vill min sambo hinna med, han och hans älskade räkor!

Saknat Öjn som de säger på Gotländska, min dröm är att någon dag bosätta mig på där. För mig är de som att komma hem även om de mest bara blir ett besök om året dit. Kanske kommer jag få mera tid att resa nu? Försöker hitta på nya saker att göra samtidigt som jag varken orkar eller vill försöka.

Saknar ridningen, saknar att träna häst och saknar att använda kroppen så man blir helt slut i musklerna av arbetet som rör en häst. De handlar ju så mycket mer om att bara rida tex. Ja de är inte lätt och inte blir jag klokare heller med tiden, men har en person jag behöver prata med om vad som ska hända i framtiden och annat. Bara samla mod!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229