Godkväll.

Ny vecka och nedräkning pågår till vi ska flytta, så spännande de ska bli. Att få inreda, köpa lite nya möbler osv. ​Vi kom hem igår på eftermiddagen efter ha varit i Stockholm hela helgen, vi var med min Lillebror då mor min och hennes man var ned till Derbyt på Jägersro hela helgen pga av starthäst i finalen. Vi passade på att ta med en byrå hem som troligtvis ska stå i vårt nya kök och så badade vi i poolen nu när den äntligen var klar 😉 

Annars så chillade vi mest vilket också kan vara skönt ibland även om jag ofta blir rastlös när jag inte får utlopp för all min energi. Så efter att jag hade kollat Derbyfinalerna både för stona och sen hingstarna/vallackarna så åkte jag upp och myste lite med min häst. Han hade nog saknat sin matte lite granna iallafall, han uppskattade iallafall att bli ryktad på.

Han har börjat sätta vinterpäls delux, så får se om jag kommer bli tvungen till att klippa honom på hals/bog för troligtvis kommer han dö av svett i vårt varma stall annars i vinter men vi får se hur tjock päls han sätter de är svårt och säga. 

Idag har vi lasttränat kommer skriva ett eget inlägg om de antingen idag eller så blir de imorgon. Annars så har vi haft lägenhetsvisning och som de ser ut kommer vi bli av med den tills 1 Oktober vilket vore skönt så vi slipper dubbla hyror. Så i morse städade vi för fulla muggar här hemma, och imorgon plus Onsdag jobbar jag, får se om de trillar in mer jobb eller inte. 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229