Måndag - Ny vecka

Godkväll.

Hoppas ni haft en bra dag idag,min har vart lite halvseg med föreläsningar hela eftermiddagen men man överlever de med. Första delen var inte så där jätte intressant enligt mitt tyckte i för som jag läst pedagogik förut fast för Ämneslärare, andra delen av mer intressant med lite nya kunskaper som skulle in.

Vi börjar ju inte för ens tio i ett så imorse var jag upp och mockade, fixade alla sysslor och satte upp kortet jag fått på OTL på hans boxvägg. Laminerade de så är de bara att torka av om de blir smutsigt. Majsan har ju 4 av 5 vinnar tavlor uppsatta på en boxvägg.

Nu ska jag strax ta en dusch sen lägga mig och läsa en stund i sängen, kommer nog dock somna ganska omgående för är väldigt trött dagen till ära, den här veckan blir de hård plugg inför tentan nästa vecka! Då är de Karlstad Onsdag-Torsdag, sen Lördag bär de av till Göteborg & Scandinavium. Har fått lite roliga biljetter dit men mer om de när det är dags.


Gillar

Kommentarer

Emma
,
Vilken fin tavla! Jag hade inte fattat att han gått monte'! 😀 Vad roligt! Menar du ha honom som lite grann din promenadhäst i framtiden, mellan travloppen eller hur är planen?
mandastillnert
mandastillnert,
Ska både köra och rida honom är tanken och när han är färdig för gott på travet blir han ridhäst på hel tid 💪 Han är jätte mycket riden, och som sagt tävlat i Monte också 😅 Vi ska se om han kommer tillbaka till tävlingsbanan de väljer han helt själv.
nouw.com/mandastillnert