Lördag

Lördag var de idag ja, dagarna springer förbi och man hinner knappt med i svängarna. Men äntligen registrerades mitt sista betyg jag behövde inför höstterminen och jag är behörig. Vi måste ju ansöka även om vi tillhör ett program så att säga, och de kräver ju lite olika av oss men nu är allt klart i alla fall.

Sov dåligt natten till idag då vi hade så jäkla varmt inne trots öppna fönster och fläktar igång, så när klockan ringde kände jag mig typ kräkfärdig men behövde upp för skulle köra Trulen innan solen gick upp ordentligt.

Med tanke på hur varmt vi haft sista dagarna så vill man gärna börja i tid, släppte ut dem strax före åtta. Ville att Trulen skulle hinna äta lite hö ut och röra på sig innan jag åkte ut med honom så åkte och tanka bilen medan han fick vara ute en halv timme. Sen hämta jag en gnäggande och hummande Trul och selade. Han var full tankad av energi efter några dagars vila.

Värmade upp med både skritt och joggning innan jag lät honom gå två långsam intervaller upp åt och sedan två lite snabbare. Han känns fin och de känns som de där banjobbet snart inte är så långt borta faktiskt. Efter vi kom hem fick han en välförtjänt dusch och pyssel innan han åt gräs på gräsmattan och gick ut och rulla sig i hagen som den kung han är.

Annars idag efter jag var klar i stallet med mockning & foder till Trulen så har jag inte gjort så mycket. De har åskat och regnat på kvällen vilket var välbehövligt med tanke på värmen och hur kvavt det varit.

Nu blir den en dusch och sen hopp i säng med min bok, har väl cirka 150 sidor kvar att läsa i Outlander det flammande korset.

Gillar

Kommentarer