Lördag

Livet går sin gilla gång här och jag tentapluggar mesta dels av tiden så därför finns de inte så mycket att uppdatera om. Men igår & idag har jag vart i stallet. Igår fick Majsan en rejäl omgång med ryktborsten och sen prövade jag att massera henne lite med maskinen jag köpte till Stene som han var livrädd för ..

Men hittade en punkt bakom manken på vänster sida som fick henne och börja, gäspa och dräggla innan hon sänkte ned huvudet. Så hon kommer nog gilla att man kör med maskinen ibland, hon är ju iför sig van vid djupvågsmassage och de låter lite men man vet aldrig de reagerar olika på olika ljud. Hon var iallafall nöjd när hon gick ut i hagen igen efter ha blivit ompysslad.

Idag blev de en snabbis för att släppa ut dem och fixa alla sysslor, sen hem och duscha innan jag hade lovat att åka till Örebro med min sambo. Där gick vi i lite olika affärer, stor handlade och så bjöd jag på lunch iför som de var alla hjärtans dag igår.

Nu ska de städas och tvättas här hemma sen blir de Melodifestivalen ikväll och bara ta de lugnt, är trött som tusan men de beror väl på att jag läser runt 10-13 timmar om dagen ungefär just nu.

Gillar