Lördag

Dagarna bara springer förbi och vi är redan i mitten på Juli typ, dock känns vädret blandat både sommar & höst. Men men något som är säkert är att de blir höst och vinter igen.


Idag kom de sms att Mamma Majlis var dräktig på 15 dygnskontroll, så nu väntar 15 dygn till innan nästa kontroll och är hon fortsatt dräktig då så får hon äntligen komma hem med Maggan 💕 De är bra tomt hemma utan dem, och grabbarna saknar nog sin Sur Majsan lite i alla fall. Förra året när hon kom hem dräktig på dygn 35 uppförde hon sig som en hingst när hon såg de andra hästarna 😂

Trulen mår bra, såren läker sakta men säkert, nu är de skorpor på alla så smörjer med helosan för att hålla huden mjuk så den inte spricker. I morse fick han inget bandage första gången på drygt två veckor kändes som benet behövde få vara lite ifred.

Annars idag har vi firat Storasyster som fyller år, inte sätt henne på hela våren typ så de var ju trevligt och träffas en stund. Jag & Lillasyster köpte en stor samplanterad palettblad som present. Förövrigt första gången jag var på handelsträdgården, de hade verkligen mycket fina blommor.

Tisdag ska jag till Örebro och klippa mig första gången på 1 år ungefär, så välbehövligt, sen är jag borta Fredag - Söndag nästa helg. Så full rulle här med andra ord.

Men nu kallar duschen och sängen på mig, Trulen vill ut imorgon bitti med.

Gillar

Kommentarer