Lördag - Strålande sol

Godkväll

.Började min dag med att släppa ut en pigg Stene och en tröttare Majsan, de gick väl inte riktigt hela vägen för Majsan igår. Hon blev trött i ryggen och då tappade hon travet men kämpade på ändå inkom som 6:a. Vi får se hur vi ska gå vidare nu, några ideer ligger och gror men som sagt de får framtiden utvisa.

Stene mannen var väldigt rädd för att bli själv igår då han fick stå inne typ 3 timmar själv med extra mycket hö tills Majsan kom hem så idag vaktade han på att hon verkligen var hemma. Hade tänkt och lastträna honom nu när ändå transporten stod framme, men Stene höll inte med och man får välja sina strider med honom. Dels så är han redan okoncentrerad så blir de inge bra, utan jag stod bara och klappade och kliade en stund i hagen istället och sa att han inte behövde vara orolig.

Mockade och gjorde klart så vid tio tiden var jag färdig och då åkte jag hem, sen åkte vi till Örebro en sväng för att handla lite grejer hem. Så mycket folk och denna hets, hatar de så var rätt nöjd efter ha besökt de butiker jag hade tänkt.

Annars har vi satt upp lite adventsljusstakar här hemma och sen har vi tagit de lugnt båda två då vi båda är förkylda. Min börjar väl ge sig värre för min sambo, men men sånt är livet.

Gillar

Kommentarer