Lat Lördag

Godkväll

Igår blev Loppan skrittad på eftermiddagen, vi red Lovisarundan och hon var som vanligt som en fiolsträng när man inte ridit där på länge. Hon lär sig aldrig att gå avslappnad på den vägen, så här har de vart sedan hon flyttade dit för ca 6 år sedan, ibland ger hon mig gråa hår 👵 Fick duscha av henne den värsta svetten igår efteråt, så skönt att vi har dusch numera till hästarna!

Idag har jag mockat klart i princip hela hagen förutom där de fortfarande är blött i sänkan, där får man nog vänta någon vecka till för allt vatten rinner dit ned och sen vidare ut i diket. Tog ca 3 timmar i solen, hästarna låg alla tre och snarkade gött medans matte mockade. Nu är de bara att köra in traktorn med skopan och plocka alla stora högar sen är vinterns bajs borta 😁

Så skönt att min del av jobbet är avklarat och jag "firade" med att åka hem och ta en välförtjänt tre timmars tupplur på soffan, skönt att ladda batterierna inför nästa vecka!

Loppan hade vilodag och tog de på största allvar, men imorgon ska hon ridas hade ju tänkt promenera henne imorgon men iför som vår vanliga promenad runda är avstängd just nu pga av tjällskador i vägen så sadlar vi på och skrittar en runda istället.

Kan säga att jag börjar sakna min Iphone, jämför bilderna nedanför så förstår ni varför, men den är iallafall iväg skickad på Service nu hoppas de är något lätt fixat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229