Idag behöver jag en Paus

​Godkväll.

​Idag valde jag att inte åka på de sista seminariumet inför Tentan på Fredag, satt upp tills halv två inatt och pluggade så kände att jag behövde sova ut lite istället men blev väckt vid halv nio av att ena katten hoppa upp och började kloa mig i ryggen 😉 Hon tyckte väl att matte hade sovit klart och kan förstå henne för solen strålade utanför fönstret.

Åt frukost, drog igång en maskin tvätt och ringde min mor innan jag hoppade i stallkläderna och åkte till stallet. Tog in Stene för en ordentligt rykt, klippte nackhåret på honom så det går att få på grimman ordentligt igen och toppade svansen lite, han har ju inga problem med hårväxten iallafall kan jag ju säga.

När han väl var tillbaka i hagen fick de lunch och jag kunde sätta igång och mocka och göra klart inför kvällen. Fyllde på spån till Stene & Jullan, la halva Jullans spånbal i ena hörnet får vi se om hon låter bli den eller inte ingen ide att sprida ut allt på en gång hos skitgrisen.

Pappa var iväg och hämtade hö, och efter lite diskussioner kom vi fram till att vi kör med höpåsar till alla från och med nu, lättare att hålla koll på hur mycket de stoppar i sig plus att vi slipper ha höbalen inne i stallet. Så ska alla höpåsar packas med 3 kg i varje, skönt och sen behöver man ju inte ge hela påsen åt gången tex på morgonen inne om man inte vill.

Annars så gick jag där och pulade i solen behöver verkligen få vara ute några timmar och inte tänka på någonting. Mitt hjärnkontor har kraschat totalt av allt pluggande, känns som ingenting fastnar alls, men ska sätta mig en stund nu och läsa innan jag fixar lite middag.

Bit ihop och går de helt åt skogen finns de omtentor 😉 

Gillar

Kommentarer