Godkväll.

Idag på förmiddagen fortsatte jag packandet av saker, tvättat en del lakan som legat länge i skåpet och fått sån där lite instängd lukt, ville inte packa ned dem innan de tvättats. Men bestämde också med min Lillasyster som just nu är höggravid att vi skulle gå ut i skogen och plocka svamp. Tänkte vi tar med Stene också så han skulle få lite motion.

Så jag åkte upp vid halv ettiden och gav dem lunch och började mocka innan syster kom upp, sen tog jag in Stene och borstade av honom lite och sprayade på han Ultra Shield innan vi gick upp i skogen. Från början skötte han sig bra men han började ledsna efter ca 3o minuter och höll på och krångla omkring så tänkte jag går hem med honom och sen går tillbaka. På vägen hem fick han för sig att han absolut kunde gå hem själv, swosh sa de så galopperade han raka vägen hem, som tur var var ju Pappa hemma så han gick och hämtade honom, men då fick den lille filuren för sig att han skulle rätt ned i ett dike utanför Majsans hage .. Men upp kom han med en världens fart igen när han insåg att han inte kom någonstans. Sen sprang han snällt hem till sin egen hage och stannade där.

Så måste köpa en löskedja och ha till grimskaften för när han får för sig saker blir han otroligt stark de är ingen som orkar hålla i honom helt enkelt. Han trär ned huvudet och så drar han så mycket han orkar och de är en ful ovana som måste bort och de flesta hästar som jag träffat på med detta beteende brukar ge sig efter ett par gånger om de tar stopp. Han sov en lång stund sedan i hagen när han kom hem, han blev väldigt mentalt trött.

Men nog om de, vi lyckades iallafall hitta en hel del svamp åt Syster så hon var nöjd när hon åkte hem. Vi tog en fika med Pappa innan jag gjorde klart stallet plus packade åt Majsan som imorgon ska gå sitt första banjobb på 6 månader, får se hur hon reagerar på de 😳 Antingen blir hon väldigt glad eller så kanske hon totalt slår i bromsen men de återstår och se, hon tränar som en demon hemma just nu så vi håller tummarna 😉

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229