Fullt ös medvetslös typ ..

Godeftermiddag.

Började min dag med att åka in till Staden och Granngården för att köpa ett par spånbalar till Herr Tapirus. Han har haft lite dåligt med spån i boxen sista två dagarna har inte hunnit med de men nu så. Köpte faktiskt kutterspån denna gång inte gjort de sedan Ebba levde men tyckte att när en säck med spånpellets kostar 69 kronor och en spånbal kostar 79 kronor från samma leverantör så väljer jag hellre kutterspånet denna gång.

Tapirus är ledig idag, vi var ju ute och gick igår och försöker hålla mig till varannan dag då både jag & Sara upplevde att han fungerar bäst så. Så istället fick jag mocka lite hage, fylla vatten och fodra lunch åt honom. Klart de blir ju lite mockade i hagen nu när han går i skogen men känns som man överlever de om han faktiskt kan hålla sig undan Fångrisken osv.

Han passade på att röja runt en del idag speciellt när hans andra tjej äntligen fick komma ut i sin sjukruta efter boxvila i drygt en vecka nu. Han påtalar gärna och ofta hur snygg han är och att de är hans brudar 😉 Nästan så jag misstänker att de missade en kula när de kastrerade honom, han kan bli extremt grisig i perioder och de är delvis därför han också går själv numera då han inte kan uppföra sig i hagen tillsammans med stona och med den andra vallacken slåss han bara på liv och död. 

Men men imorgon får vi se vad vi hittar på att göra, nu har jag lite att pyssla med här hemma istället. De blev verkligen varmt idag ute vilket i för sig är skönt men de är mindre roligt att vara ute i solen och försöka göra något vettigt 😉 Dras med min ordinarie bonnbränna som varje år iallafall!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229