En lång vecka är snart över

​Godkväll.

​En lång vecka är snart över, den har verkligen varit upp och ned och ibland känner man bara för att ge upp faktiskt. Min häst har försökt säga mig någonting i en veckas tid nu och jag vet inte riktigt vad de är han vill, men han är stressad sedan vi flyttade upp honom till skogshagen. Dels vill han inte gå in i stallet på dagtid, han springer fram och tillbaka en hel del osv och idag skulle vi byta framskorna på honom för att han behöver ju brodd. Han var så stressad hela tiden, nog för att han är hispig av naturen men inte så här så han nästan kryper ur skinnet.

Blev inte bättre när man blir i ifrågasatt, nej de är inte lätt att hantera en stor stressad valack alltid, han smittar ju av sig på mig såklart och de blir en ond cirkel såklart, men samtidigt vill jag inte ge upp innan jag verkligen givit honom chansen att komma på vad jag ska göra för att hjälpa honom.

Men nog om de där bara mina deprimerande tankar just nu och har lite grejer jag ska pröva med Stene i veckan bland annat att byta hage på honom igen och se om han lugnar ned sig.

Annars så har vi börjat få ordning på alla grejer nu, vi har hållit på och tömt boxen där vi förvarat alla saker i helgen, de är lite kvar men vi börjar bli klara. De som kommer vara kvar är täckeshängaren i taket och sen kommer vi istället ställa in alla fodertunnor där inne så hästarna inte kommer åt dem om de kommer lös i stallet.

De blir iallafall väldigt bra ute i vår lilla stuga och de är skönt att kunna ha översikt över alla saker också. Jag är ju väldigt mycket för ordning och reda på saker, lite av ett tics för min del kan också ha att göra med min Diagnos men de är heller ingen nackdel.

Nu ska jag knalla iväg och ta hand om disken, bädda om sängen & hänga tvätt innan jag gör bokslut för denna vecka. Ta ta nya prover imorgon på vårdcentralen och ska jag faktiskt iväg och klippa mig så jag är lite fin i de lilla hår jag har kvar inför Lördag 😳


Gillar

Kommentarer