En helt vanlig Torsdag

Godkväll.

Vanlig och vanlig kanske är att ta i men ni förstår nog, egentligen skulle jag vara i Karlstad Onsdag-Fredag denna vecka men så är de ju inte nu.

Men började morgonen med att prata med mina kursare på Zoom, vi bestämde att vi skulle ringa upp igen på eftermiddagen istället, så då passade jag på att åka en sväng till Granngården och köpa en säck med mineraler innan jag åkte till stallet.

Där mockade jag och lunchfodrade på drygt en timme i för som jag behövde vara hemma tills klockan ett igen. Jullan snarkade på gött i solen som värmde rejält idag faktiskt kändes som att de finns hopp om våren!

Annars har jag som sagt mest suttit vid datorn förutom hämtat ett paket med mina skor som hade kommit, var tvungen att ta en paus i pluggandet och gå en snabb runda i dem för att testa såklart.Asics är mitt absoluta favoritmärke på löparskor, så blev glad när jag hittade ett par som var 70 procents rabatt på då det är ganska dyra egentligen.

Imorgon är de genom gång för den nya delkursen på Morgonen, sen måste jag fortsätta skriva på hemtentan men där i mellan tänkte jag försöka komma ut några timmar blir tokig på att sitta instängd med pluggandet bara.

Gillar

Kommentarer