Effektiv Söndag

Godkväll.

Effektiv Söndag som började i stallet imorse, började med att rykta och massera Majsan innan de fick gå ut. Majsan fick gå ett pass för vagn igår och tanken är att hon ska försöka köras 2 gånger i veckan fram till betäckning. De är mest för att hon inte totalt ska deppa ihop, de flesta travhästar gillar inte att sluta tvärt med tanke på att de oftast är vana att träna sedan låg ålder.

Majsan hade iallafall vart pigg och glad när de hade kört Stråssa rundan, den ta ca 1 timme och 2o minuter i skritt så de är en bra runda för henne. OTL skulle för första gången idag få pröva på den rundan men han skulle ha sällskap av grannen och hans kallblod så han slapp gå förbi gruvområdet själv första gången.

När stallet var klart så åkte jag hem och tog en kopp kaffe innan jag hoppade i träningskläderna och styrde kosan mot gymmet. Skött träningen bra denna vecka med 3 promenader och 2 pass på gymmet så klapp på axeln. Efter gymmet blev de en sväng på affären innan jag åkte hem och intog lite sen lunch.

Har även hunnit med att köra ett par maskiner tvätt, städat och torkat golven plus bäddad om sängen med rena lakan så nu känns de som att de får var bra för idag ;-) Trodde de var imorgon jag skulle jobba men de var på tisdag såg jag nu i schemat så ska skriva upp de i min kalender också. En vecka kvar sen drar de igång med studier igen också!

Gillar

Kommentarer