Det viktigaste i min ryktväska

​De här tre borstarna är det jag använder mest till vardaglig rykt av Stene. Den första är man & svansborsten, Stene har tjock lång svans och manen är på god väg att växa till sig så därför försöker jag hålla dem tovfria så mycket som möjligen. Borstar oftast man och svans först. 

Sen använder jag magic brush på kroppen, den är bra att dra upp stöv med och pälsen blir blank av att man får upp stövet till ytan. Efter de använder jag numera oftast min Bananborste från Borstiq, den har lite hårdare strån vilket är bra till stöv och lera tex.

Behöver dock byta ut mina magic brush då det är slitna som tusan, fick dem av min sambo precis när de kom ut på marknaden så är nog dags för ett par nya. 

Man och Svansspray använder jag alltid till svans och man, just nu använder jag Sjöbogårdens då den dels luktar gott ( viktigt då jag är känslig för lukter ) och den klibbar inte så när man sprutat på den. Sprutar alltid och sen väntar ett par minuter innan jag börjar borsta. Annars brukar jag använda Foxfire som också är bra enligt mitt tycke. 

Gillar

Kommentarer