1 Januari 2019

Godkväll.

Hoppas ni alla hade ett bra Nyårsfirande oavsett vad ni hittade på, själva tog vi de bara lugnt hemma i soffan och åt god mat. Somnade vid kvart i två i natt och gick upp vid kvart i sju för att hälla i mig lite kaffe för att orka hålla ögonen öppna medans jag släppte ut hästarna. Efter ett dygn med 5 plusgrader så är de numera blank is över hela gården, så de var inte så kul att försöka få ut hästarna i hagen men som tur är har jag skor med brodd sen gick vi över gräsmattan där de iallafall låg lite snö kvar.

Alla kom ut till slut och fick sitt morgon hö och gladast för det var nog Majsan som för tillfället är konstant hungrig om ni frågar henne själv ..

Men när alla var på plats där de skulle vara så tog jag tag i stallsysslorna och sen åkte jag hem och åt frukost innan jag la mig på soffan och vila några timmar, så med andra ord har de inte blivit många knop gjorda idag men jag är nog inte ensam om de. 

Dags att återgå till vardagen för alla ska skriva in mina tider på Timecare när jag kan jobba, lägga i sista växeln med pluggandet och hoppas jag får in allt i tid. Så ser de ut just nu och för Stene ska jag börja planera framtiden. 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Ska bli kul att följa er utveckling ☺nouw.com/mariellefriman
mandastillnert
mandastillnert,
Tycker jag med 👍🏻 har bestämt mig för att skicka iväg han på inridning under våren 🙌🏻nouw.com/mandastillnert
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229