Godkväll.

Har inte haft så mycket att skriva sista dagarna så därför har de stått tomt här, tror inte ni vill läsa om att jag jobbar, mockar lite och kollat på regnet ungefär 😉

Men i helgen har jag släppt ut hästarna på morgonen, igår fick Stene faktiskt på sig regnkappa för första gången denna säsong, han gillar inte och stå i regnet och då tigger han bara ännu mera så därför fick han sitt tunna täcke på sig. Majsan har sitt tunna täcke nu varje dag på sig för desto bättre kondition hon får desto mer förbränner hon.

Planen är att kvala henne i slutet på September om hon fortsätter så här fint som hon hitills gjort, vill lova hon har vaknat 😉 River halva stallet på morgonen, hugger efter folk när de inte passar osv hon är med andra ord sitt vanliga jag igen.

Stene haft en lugn vecka, lite lastträning och idag tog vi en promenad i höstsolen och myste lite. Tog faktiskt träns vilket jag var glad för, han blev väldigt upprörd över att de låg en kabeltrumma längs vägen. Först skulle han inte gå förbi sen tog han sats och travade förbi. Sen var de lugnt igen, han var visserligen lite pigg men de är överkomligt då han oftast lugnar ned sig med tiden.

Sen har jag mockat hage, packat en gäng höpåsar, fyllt vatten ute och lite sådant där man måste fixa med. Stene fick gå ned i sin fattiga del av gräshagen för att mumsa lite.

Sen på eftermiddagen har de inte blivit många knop gjorda, nu ska jag rensa klart svampen som min sambo har plockat, han gav upp efter halva påsen typ. Ny vecka på ingång vi får se vad som händer kommande vecka de vet man aldrig helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

mychallenge
,
Grattis på 1 års dagen! 😊nouw.com/mychallenge
mandastillnert
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229