Header

Hej! Alltså jag vet, jag är så dålig, både på att uppdatera och helt allmänt. Men har ett skäll, som jag inte vågat inse för än nu. Jag har vetat länge att mitt liv är upp och ned vänt, huller om buller och helt kuse (om de ens stavas så?). Men nu har jag fått förklarat att jag inte mår bra alls, jag har gömt faktan från mig själv och bara trott det är något litet, medan det är hela mitt liv som är problemet. Jag ska börja ta tabletter mot depression/ ångest och mot sömnen. Så jag har tänkt att jag tänker ta en paus på kanske några veckor, så tänker jag mig att jag kanske kan få chansen att börja om vänja mig vid tabletterna och så. Jag tänker mig också att jag ska börja om mitt liv, få tillbaka mitt liv. Så jag planerar på hur jag kan göra bloggen bättre tills om några veckor så hoppas jag på att jag kan känna nån glädje till att kunna uppdatera bloggen dagligen och på att ta många foton nu under våren som är på gång.

Så vi bloggas efter pausen! Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shoo folket! Jag är typ hemskt ledsen för no uppdatering under senaste tiden, men har känt mig så icke levande nästan lite död inifrån vilket fått mig att känna mig orolig och otroligt jag vet inte rädd? Det bör jag väl egentligen men Nix, jag är inte rädd för mycket och särskilt inte livet! Iallafall nu tänker jag börja uppdatera varje dag om jag inte har annat att göra så jag inte hinner med bloggen men annars kommer det upp inlägg lite då och då! Eftersom jag fått tillbaka bloggkänslan!


Likes

Comments

Tjenixen idag, ja idag ska jag kolla på mobiler och kanske få hem en ny bebis. Hoppas starkt på denna bea, Arden följer med hem och blir min prins!
Vi bloggas senare!

Likes

Comments

Världens bästa Linus! Med i melodifestivalen igen! Med låten forever starts today! Lyssna på den! Fan han dödar mig, han är snygg och sjunger bra! Hoppas han går vidare för han är min jävla förebild, jag ser upp till han!
Vi bloggas imorgon igen!

Likes

Comments

Idag tänkte jag tipsa om en sjukt snygg kille, och så klart han sjunger gudomligt!
Hans sociala medier:
INSTAGRAM: http://instagram.com/andybvb
Youtube: Andy black
Twitter: http://Twitter.comandyBVB
Kolla in för en grym och snygg artist! 

Likes

Comments
Likes

Comments

TJENIXIS! 

Idag var jag hemma från skolan för mitt huvud värkte, så jag har sovit och lite sånt. Vilat upp mig helt enkelt. Men nu under kvällen är det väl klart att jag ska må ännu sämre. Nu både värker min mage och huvud. Härligt. För min del blir det tabletter efter tabletter tills jag mår bättre. Great! Mår inte jätte bra om jag får säga det! 

VI BLOGGAS SENARE

  • LIFE

Likes

Comments

Som start på en lång dag, blir det en god frulle!
Skoldagen idag blir inte jätte lång då jag ska till Lund och sjukhuset sen. Så en lektion sen drar jag dit..VI BLOGGAS SENARE!

  • LIFE

Likes

Comments

TJENIXIS!
En helt enkel outfit blir det idag.
Tröja: H&M
Byxor: H&M tror jag
Smink: min vanliga sminkrutin när det gäller skolan
Likes

Comments