Läängtar så in i bomben! Vi kommer att vara där tisdag-söndag.de är definitivt de bästa på hela året! Åå längtar så....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommarlov äntligen nu kan jag göra precis vad jag vill!

Jag ska iallafall börja med att åka till Totte och rida och fixa allt osv. Får väl se vad jag hittar på när jag rider. Efter det åker jag till stallet och rider shadow putsar alla grejer då de är tävling i torestorp imorgon. Efter det så ska jag rida lektion åt två kompisar så idag är planen att 4 hästar ska ridas om jag orkar och hinner haha!
Men vi höres!

Likes

Comments

Idag var det somsagt klubbhoppning hemma! Jag hoppade två klasser. En clear round och 80cm med stilbedömning.

Det gick superbra i båda klasserna var nolla i båda. I första klassen var han lite väl pigg och bara drog typ haha söte! Nollade första som då var en clear round. Nästa klass hade han taggat ner sig lite. Felfri även här och en 3:e placering på köpet! Det var somsagt stilbedömning så tydligen var de snyggt också haha....

Världens bästa Totte vad jag tycker om dig!
Bildbomb kommer senare ikväll eller imorgon.

Likes

Comments

Som rubriken lyder tänkte jag skriva lite kortfattat om dagens resultat. Och förlåt för att uppdateringen varit kass. Men iallafall i torsdags gjorde jag sista provet i 6:an så jävla skönt och sommar lov om 5 fkn dagar kan de bli bättre??!
Vi har varit i Oskarshamn och tävlat idag. Jag hoppade bara en Ld och en lc.

Ld 0fel- Han var något seg men vi kom runt! Han hoppade väldigt bra iallafall.

Lc 4fel- Jag kände redan får början när jag satte mig på honom att han var mer framme! Framhoppningen flöt på bra. Sen bredvid insläppet till banan så var de en hage med några hästar i. Och helt plötsligt så satte dom av i full galopp bortåt. Shadow blev verkligen
totalt galen. Han gnäggade minst 20 gånger och kunde inte stå stilla, var nära på att hoppa över eltråden och sticka med. Han var även nära och resa sig. Men jag tyckte bara de var kul och skrattade bara. Väl inne på banan gick de jättebra vi kom väldigt nära på 1:an men resten av hinderna gick som en dans. Förutom att jag rev de förbannade sista hindret i grunden!! Så jävla surt rent utsagt.. Hade annars räckt att bara vara nolla i omhoppningen och gasat lite för att komma placerad.

Nu taggar jag om tills morgondagens klubbhoppning med den andra stjärnan. Nästa helg är det även tävling i torestorp för mig och S! Godnatt.

Några bilder dom bästa Wilma har tagit!

Likes

Comments

Vi har håltimme till 13.45 så vi passade på att gå hem till mig och kolla på skräckfilm.... Mys!

Likes

Comments

Alla har väl en drömhäst eller?? Jag har iallafall två stycken! Och båda ägs av Nelllie Berntsson.

High Hope även kallad Hilda vem vill inte ha henne? En svart dröm på fyra ben. Kolsvart, ho ser verkligen ut som en drömhäst. Och det känns som hon har allt dedär som man vill att ens drömhäst ska. Åå alltså jag vill ha den hästen. Hoppar hus gör hon också!

Bara kolla på henne liksom sagohäst!

Laissa du bussion z. Hur vacker är inte denna hästen. Skimmel med svart man och svans. Hoppar som en Gud typ två meter över! Hon är drömhäst nr 2 men Hilda kniper 1:a platsen med hästlängder!

Likes

Comments