Header

Hej på er! Idag var igen bra dag. Egentligen började det igår. Jag skulle köra i parken och innan jag ens når första hoppet fastnar jag med ena skidan i en snöhög så att jag slår runt och såklart så hoppar ju mitt dåliga knä ur led. Det kändes inte så farligt i stunden men på kvällen hade jag lite ont. Jag brukar ju aldrig ha ont mer än en kvart när mitt knä hoppat ur led då de gör det så ofta så jag är van vid smärtan. Idag skulle jag oskyldigt ut i längdspåret och när jag nästan är i mål så lyckas jag på någon vänster få knäet ur led igen. Denna gången gjorde det så ont att jag knappt kunde röra knäet, kan ju tillägga att knäet fastnade ur led vilket det aldrig gör i vanliga fall. Jag bestämde mig för att åka till sjukstugan direkt då det gjorde så pass ont plus att det var andra gången dagarna efter varandra, det händer heller aldrig. Vi satt på sjukstugan i 5 timmar innan jag fick åka hem. Röntgade knäet och det var bara mjukdelarna som fått sig en smäll. Förstår inte hur det kan göra så ont, gissar dock att det har med överansträngning i några dagar på rad nu. Jag la in några fina bilder från häromdagen istället då jag bara suttit inne större delen av dagen idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Äntligen var det dags för lite skidåkning. Jag är nästan uppvuxen i backen, åkte skidor första gången när jag var två år och sen åkte vi varje år fram till att jag gick i 7an. Med andra ord älskar jag att åka skidor och jag har saknat det så mycket. Jag har opererat mitt högra knä två gånger sen jag åkte skidor sist så jag gick ut i backen idag och hade inte en aning om jag ens skulle kunna köra men det gick jättebra. Var lite ringrostig i början, men det var vi alla, efter några åk flöt det på som smör. Nu är alla jättetrötta och möra i kroppen. Alfred åkte skidor för första gången idag. I början tyckte han att det var jättetråkigt och det gick inte alls bra men efter en stund fick han koll på det och tyckte att vi skulle flytta dagis till Sälen! 👍 Nu ser vi fram emot en vecka i backen med mycket skoj.

Likes

Comments

Hejsan! Just nu har jag ganska många resor inplanerade och det känns så skönt. I vanliga fall reser jag typ 1 gång varannat år men bara det närmsta halvåret har jag tre resor inplanerade. På söndag åker jag till Sälen och åker skidor. Det ska bli så kul och jag saknar att åka skidor extremt mycket. Tidigare var vi i Sälen varje vinter men de senaste åren har vi inte åkt alls och jag har saknat det jättemycket. Sen har jag en studentresa till Magaluf som jag ska åka på med mina kompisar, det ska bli dels jätteskönt och jätteskoj. Sist men inte minst så fick jag en resa till London av mamma i 18 års present. Jag har aldrig varit i London men har velat åka dit jättelänge så det ser jag också väldigt mycket fram emot. Ska bli kul att åka på semester där man får se och uppleva en massa saker. Har inte varit på en sån innan.

Likes

Comments

Bilden är från vår första resa tillsammans i Italien ❤

Hejsan! I lördags firade jag och Lucas tre år tillsammans. Det är hela min gymnasietid. Det är sjukt så fort tiden går! Dagen firades med att kolla på balklänningar delar av dagen, haha. Inget som uppskattade jättemycket. 😜 På kvällen gick vi ut och åt på restaurang. Ingen av oss hade ätit på La Cucina tidigare (jag har egentligen fast bara utomhus) så vi bestämde oss för att prova något nytt. Lucas älskar pasta och jag gillar också pasta så det passade bra. Efter middagen gick vi på bio, som vi gör typ en gång om året max. Vi såg Maze runner: The death cure. Vi har tidigare sett de andra filmerna och tyckt att de var bra så när vi såg att den gick var det ett självklart val. Filmen gick bara i 3D på kvällen, eftersom vi ville se den lite senare fick det bli det. Tydligen var det ingen hit enligt Lucas "hans näsa var inte konstruerad till glasögonen" enligt honom. 😂 Tydligen var min näsa perfekt. 👍

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan på er! Inte trodde jag att det skulle vara så himla svårt att bestämma vilken klänning man ska ha till balan. Här är några kandidater som tävlar om att klä mig på röda mattan i juni. Jag gissar att ni förstått att det är rosa som gäller?! Vilket fall som helst tror jag att det står mellan klänning nr 2,3 och 5.(Eller ja det trodde jag tills jag var och provade klänningar i lördags, nu är det ännu svårare att bestämma vilken jag ska ha) Vad tycker ni? Jag gör en omröstning längre ner så kan ni rösta om vilken klänning ni tycker jag ska ha på mig på balen. Alla plaggen, förutom de jag har på mig, är länkade så ni kan trycka på bilden för att se fler bilder på klänningarna. Klänningen som är i silver finns även i den färgen som klänning nr 9 har, men min familj tycker dock att jag ska ha den i silver om jag ska ha den. Själv är jag inte så säker på att jag håller med dem om det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er, hoppas att ni har en bra fredag! Mina fredagar är alltid bra, jag börjar 9:45 och slutar 11. Kan knappast bli mycket bättre än så. Jag brukar äta lunch i skolan och sen gå och gymma och där efter har man hela eftermiddagen på sig att göra vad man vill. Idag bestod eftermiddagens planer av att gå på arbetsintervju. Det var min första någonsin och det gick riktigt bra. Arbetsintervjun var inför eventuellt sommarjobb inom hemtjänsten i Arkelstorp. Jag tror att jag kan tycka att det är ganska kul och spännande. Ska gå bredvid innan sommaren för att se om jobbet passar mig. Fick i alla fall höra av hon som anställer att hon tror att jag kommer passa på det jobbet och att hon gärna vill att jag ska jobba där. Kul! Så då var jobb till sommaren säkrat. Har sökt typ 15 jobb än så länge så vi får se, där kanske är någon annan som också vill ha mig som passar bättre.

Likes

Comments

Hej på er. Jag fick lite nya saker till mitt hus i julklapp och födelsedagspresent. Med nya saker i huset behövs också en omorganisering på möblerna. Tidigare hade jag den gråa soffan och mitt sminkbord på nedervåningen och den svarta soffan och tv:n på ovanvåningen. Nu fick den gråa soffan och sminkbordet flytta upp tillsammans med min nya beiga matta och mitt nya guldiga soffbord. Den svarta soffan (ja jag har två soffor på 55 kvadrat) och tv:n fick flytta ner och USA mattan och det vita soffbordet fick behålla sin plats. Fick även de två guldiga ramarna och postersana som sitter i, hur snygga är inte de? Blev extremt nöjd med min ovanvåning, som dessutom innehåller min säng, det känns nästan som en liten mysig lounge. Tror att jag kommer använda soffan på ovanvåningen mest just nu, på vinterhalvåret är det så himla kallt på min nedervåning så man kan inte sitta stilla där utan att frysa, haha.

Likes

Comments

Nej för det är Moltaz födelsedag HURRA HURRA HURRA.

Idag fyller lillfisen 15 år! Det firade vi med att äta på Pinchos. Han fick själv välja var han ville äta och jag tycker att han gjorde ett bra val. Jag har ätit på Pinchos en gång innan så jag visste ju hur det fungerade. Sist tog jag en dricka med blåa flaskor, den var helt okej men idag valde jag istället Bubblizz drickan, tips ta den om du ska dricka alkoholfritt den var iaf godare än den jag drack sist. Jag var faktiskt inte så hungrig idag så jag åt bara en mini cheeseburgare och crispy chicken. Sist avslutade jag med en marängsviss. Jag är nöjd och det var jättegott. Nu ska jag ha matkoma i sängen en stund innan det är dags att ladda upp för en efterlängtad fredag. Grattis igen!! 🎉

Likes

Comments

Hej på er! Jag har en gång för alla bestämt mig för att ta tag i mitt socker beroende på riktigt. Har gjort många försök tidigare men det har gått extremt dåligt. Förra veckan kände jag att nu måste jag ta tag i detta på riktigt, mitt socker beroende har alltså styrt min vardag skulle man kunna säga. Jag bestämde mig helt enkelt för att inte äta några sötsaker alls under vardagar men att jag får äta på helger. Jag klarade hela förra veckan och när det var helg var jag inte ens särskilt sugen på godis. Min tanke med detta inlägg var att motivera mig själv till att fortsätta undvika sötsaker i veckorna. Om jag erkänt i skrift här blir det lättare att hålla det! Jag försöker inte undvika sötsaker för att gå ner i vikt eller liknande utan jag gör det för att må bra och för min mages skull!

Likes

Comments

Instagram@mandaekvall