städ

Hello, det var jättelänge sen jag ska skrev något här känns det som. Det för att jag har varit sjuk, som ni vet. Alltså, jag har verkligen varit strandsatt i soffan de senaste dagarna. Har inprincip inte ätit någonting alls och enda gången jag gick utanför dörren var när jag skulle möta Adam. Och då somnade jag typ klockan 8 på kvällen också för att det var så jobbigt haha. Så min kropp har verkligen sagt emot allt som jag vill göra just nu. Men det kanske är bra att jag blir så här mycket sjuk för att annars hade jag fortsatt att träna osv. och då blir man ju aldrig frisk.

Men idag är andra dagen jag är hemma ifrån skolan. Och jag har inprincip bara suttit hemma och kolla på film och gjort läxor. Jag blev faktiskt klar med en inlämning idag, eller klar och klar, jag är någorlunda klar i alla fall. Så det är skönt!

Nu ska jag städa mitt rum för det ser verkligen förjävligt ut. Och jag tycker typ att det är pinsamt och ha det så smutsig som jag har nu. Sedan lovade jag pappa också att vi skulle städa i eftermiddag. Då tänkte jag, att jag kan börja nu så slipper det bli så jävla mycket eftermiddag. Så nu ska jag städa och sen så kommer jag antagligen typ somna för att det kommer så jobbigt. Men hoppas att ni har en trevlig onsdag.

Kram

denna är då gammal, såhär fräsch är jag inte nu hahaha

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.85