Sjuk

Vaknade halv nio imorse och kunde inte somna om. Har inte sovit något alls inatt i princip, har svettats, hostat, haft ont och sen svettats igen. Har gått och blivit sjuk.. så jävla standard att jag blir sjuk när jag faktiskt är ledig. Första lördagen på länge som jag är ledig och jag, mamma och Adam skulle ha myshelg. Min kropp ville inte det. Så nu mår jag skit, sitter och kollar youtube och väntar på att klockan ska bli typ halv 10 så jag kan väcka Adam. Då har han sovit i 11 timmar så då får de vara nog.

Btw så tror jag att jag blev såhär ordentligt sjuk för att jag tränade igår. Kanske skulle hoppat träningen när jag kände mig hängig. Men nää, Amanda i ett nötskal. Så får väl egentligen skulle mig själv lite också. Men jag är nöjd med min träning den här veckan iallafall. Tränade alla dagar förutom torsdag - så det är jag nöjd med! Sen så ska jag till badhuset på söndag och simma så då får jag träning då också!

Vi ska i alla fall ner till stan idag. Jag har ju fått lön och jag insåg att jag verkligen behöver köpa nytt smink. Det är verkligen tvärslut! Kan knappt sminka mig ordentligt längre för har inget att sminka mig med. Sen ska jag kolla efter baddräkt också. Vill verkligen ha en och jag ska ju till badhuset på söndag så tänka ha den då isåfall. Men vi får se om det blir någon. Brukar inte vara så lätt för mig att få tag i sånt som jag känner mig bekväm i. Kommer antagligen hitta lite mer hihi.

Hoppas ni får en bra lördag!
Kram

Gillar

Kommentarer