planering

Måndag har bestått enbart av OS och skola in princip. Jag har ju haft en skit helg som ni vet. Men igår så bara rann allt av mig för att det blev som jag ville osv. Tänker inte berätta mer men det var iallafall otroligt skönt. Det är fan den bästa känslan som finns, när allt bara rinner av en om man liksom inte orkar vara sur eller ledsen längre. Jag sa bara liksom ger upp och så blir man glad av att man bara slutade bry sig, fyfan vad härligt.

Ja min vecka ser ut som vanligt ungefär, förutom att jag jobbar imorgon eftersom det är fettisdagen (jobbar på kondis). Sen är ju alla hjärtans dag på onsdag, men jag vet inte riktigt hur det blir med det, för både jag och Adam har andra planer. Det blir så när man inte är jätteengagerad inom alla hjärtans dag-saker och man dubbelbokar sig. Men vi skulle försöka ses en liten stund ändå. Mest bara för att alla sociala medier kommer vara proppade med sån skit och jag kommer bli ledsen då typ.

Sen jobbar jag till helgen, min syster kanske kommer. Vet inte om jag skrev det, men hon kom aldrig förra helgen så hon kanske kommer till helgen. Vi får se.

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:241:ac2::2