Frisk?

Idag har jag haft sovmorgon. Det var för att vår franskalärare är sjuk så att jag börjar inte förrän 12:15 idag. Brukar ju träna på vår hål efter franskan eftersom den är så lång, så jag ska till gymmet idag också såklart.

I onsdags var jag ju hos min rehabtränare. Vi skulle göra ett test som man alltid gör ungefär ett år efter operation. Och det går ut på att man ska jämföra den friska ben med den skadade. Och att man ska kunna utföra 90 % av all styrka som med det friska. Jag fick 100 % godkänt på det, eftersom jag nästan var starkare på mitt skadade ben. Det tyckte han var jättebra, så jag blev friskförklarad och kommer inte gå på rehab längre (äntligen!!!<333). Dock kommer jag fortsätta behöva träna knäna om jag ska bibehålla styrkan, men nu kan jag börja träna mer varierat den bara knän.

Ikväll blir det jobb. Och imorgon blir det också jobb mellan 11-16. Sen ska jag och Adam gå på bio tror vi, vi har inte riktigt bestämt oss än. Men isåfall ska vi på fifty shades freed. På söndag blir det nog att ligga framför TVn och kolla OS hela dagen haha.

Gillar

Kommentarer